hooligan1488 Posted April 23, 2010 Report Posted April 23, 2010 (edited) Salut toti membri acestei comunitati si tin sa multumesc in special celor ce au spart ziarul cancan. nu de mult, cand am intrat in puscarie pt acte de rasism sa zicem, am fost si eu dat in mizeria asta.Cu respect,Marius. Edited April 24, 2010 by hooligan1488 Quote
M4T3! Posted April 23, 2010 Report Posted April 23, 2010 Aveti grija cei din rst, mai mult ca sigur, acum si au facut cont o gramada de membrii din stafful cancan si incearca prin diverse strategii/mijloace sa va descopere... Quote
hooligan1488 Posted April 24, 2010 Author Report Posted April 24, 2010 luati atunci video cu mine. plus ca vb cu pax si i-am zis sa ma vada si la webcam sa ma compare cu cel din video si apoi sa comenteze altii... Quote
qbert Posted April 24, 2010 Report Posted April 24, 2010 ma rog,daca cineva are de gand sa il ajute.eminescu.com Quote
hooligan1488 Posted April 24, 2010 Author Report Posted April 24, 2010 MIHAI EMINESCU - omul politic nationalist si gazetarul traditionalistVezi si site-ul asta Quote
remuszica Posted April 24, 2010 Report Posted April 24, 2010 hooligan1488Registered userRegistered UsersJoin Date: Apr 2010Posts: 4Rep Power: 0Grija mare ! Quote
AhEaD Posted April 24, 2010 Report Posted April 24, 2010 ONTOPIC : bun venit hooligan1488OFFTOPIC : ma doare fix in motul pulii de cancan si de satra lor de complexati ! Gen - stii ce zic - ma intelegi ? Quote
daatdraqq Posted April 24, 2010 Report Posted April 24, 2010 vb cu pax si i-am zis sa ma vada si la webcam Daca iti cere sa-ti dai jos tricoul ,poti refuza ,nu esti obligat sa faci asta . Quote
Krisler12™ Posted April 24, 2010 Report Posted April 24, 2010 (edited) http://rstcenter.com/forum/22033-o-rugaminte.rst#post142766Salut toti membri acestei comunitati si tin sa multumesc in special celor ce au spart ziarul cancan. nu de mult, cand am intrat in puscarie pt acte de rasism sa zicem, am fost si eu dat in mizeria asta.De ce tot repeti acelasi lucru ? ... Asta te face cam suspect ! => Ori esti BOT ori esti ceea ce zic astia ca esti : adica din cancan !LE: Cancan mie mi se pare ok ! http://cancan.ro/Unde e spart ??? Edited April 24, 2010 by Krisler12™ Quote
greenie Posted April 24, 2010 Report Posted April 24, 2010 Bine ai venit hooligan. Eu il cred pe tipul asta, dar nu stiu de ce. Este sincer, si-a spus numele (in video) si multe altele.. nu stiu de ce va luati de el. @ krisler: a fost spart de 2 ori.. nu ai fost pe faza. vezi sectiunea show off. Quote
musca Posted April 24, 2010 Report Posted April 24, 2010 Hooligan, tu esti Writz ala din Blood and honor? Frate, si eu sunt nationalist,extremist,dar daca tu crezi ca asa ajungem sus, sa schimbam ceva prin tatuaje si batai te inseli . N-ai vazut ce indivizi sunt prin gruparile extremiste? Tatuati,chelisi, drogati, betivi...probabil hitler i-ar fi gazat ca sub oameni. Trebuie sa invatam,s a muncim, sa ajungem sus. Doar asa os a reusim,terebilismele ne baga in puscarie.Poate hackingul este o solutie buna Spargeti tot ce este anti romanesc hehehe BTW, eu sunt "musca" si nu-mi mai deschid topic pentru prezentare.Sieg heil! Quote
Naaraxi Posted April 24, 2010 Report Posted April 24, 2010 Daca iti cere sa-ti dai jos tricoul ,poti refuza ,nu esti obligat sa faci asta .Aha ... ahaha ... ahahahahaha De 5 minute tot rad xDon: Bine-ai venit ! Quote
Românescu Posted April 25, 2010 Report Posted April 25, 2010 La fel ca Marius, va felicit si eu si cred ca asta ar trebui sa fie inceputul "hackingului cu atitudine" , ca sa zic asa. Ca cei de la RNS care au dat in publicatiile straine, voi acum in cancan, urmatoarele tinte nu sunt greu de identificat.Va urez numai succes in ceea ce faceti si sper sa continuati cu "hackingul cu atitudine". Quote