Active Members Fi8sVrs Posted April 24, 2010 Active Members Report Posted April 24, 2010 bine ai venit Quote
ZeroCold Posted April 24, 2010 Report Posted April 24, 2010 Salut! Poti sa ne spui mai multe?...cunostinte it...de unde ai siteu, ce cauti aici...etc....? Quote
Naaraxi Posted April 24, 2010 Author Report Posted April 24, 2010 Sigur .Cunostinte am ... Ceva PHP , ceva C , un pic de JS ...Da , in principal , Web Development .Cum am ajuns aici , eh ...Am auzit de RST de pe la niste prieteni , apoi am vazut faza cu cancan.ro pe blog-ul Noua Dreapta .M-am gandit ca as putea ajuta cu ceva help in materie de PHP , de exemplu . Pentru incepatori Daca mai aveti intrebari , cum le vad , raspund Quote
wvw Posted April 24, 2010 Report Posted April 24, 2010 Po?i ajuta prin ograda RST astfel#) fere?te-te de mla?tin? !) scrie din când în când câte un tutorial&) sharing knowledge is caringBun venit. Quote
Naaraxi Posted April 24, 2010 Author Report Posted April 24, 2010 "Sharing is caring" Mersi , mersi .Cat despre tutoriale , nu stiu despre ce-as putea sa scriu .Vegetez prin sectiunea pt. web design , astept sa ceara vreunu' ceva Quote
Naaraxi Posted April 24, 2010 Author Report Posted April 24, 2010 Conceptul meu de share : "Am poze/facut ceva cu gagica-ta si nu te deranjeaza" Quote
wvw Posted April 24, 2010 Report Posted April 24, 2010 conceptul de share: iti dau ce ai nevoie, imi dai bani.Comunismul este bazat pe exploatarea omului de c?tre om. În capitalism este exact invers! Quote
daatdraqq Posted April 24, 2010 Report Posted April 24, 2010 În capitalism este exact invers!Adica exploatarea unui om de catre mai multi oameni . Quote