Jump to content
Românescu

Blog cu atitudine

Recommended Posts

degeaba faceti 1000 de situri, scrieti pe twitter, faceti grupuri pe facebook si ce mai e pe acolo daca nu luati atitudine in realitate nu numai virtual. !!!!

Daca tot faceti asta mai bine sa iesim in strada sa dam si guvernul jos toti boii de la conducere si apoi incepem si cu cocalarii si toate leprele din tara asta

Link to comment
Share on other sites

da da da, am auzit de voi! voi faceti, voi dregeti, dar daca mergeti cu transportul in comun si porneste un tigan o manea sunt sigur ca taceti si inghiti, ei bine, de ce nu sa inghita ei pumnul cand deschid cate o manea?

iar parerea mea este ca site-uri de genul sunt foarte bune pentru informare, chiar ar trebuii lipite si niste afise, sa NU mai dea lumea bani la tigani (aia de cersesc), s.a.m.d.

sfaturile de pe blog-ul respectiv sunt foarte bune, nimeni nu a zis sa iasa toata lumea in strada si sa facem o revolutie, nu o sa se intample pentru ca daca dai jos pe aia, pe cine pui in schimb? vecinul de la 2? dar nici sa stai sa inghiti toate cacaturile de la toti jegosii ca vai domne o sa vina superman americanu cu legile lui din strainatate si o sa ne salveze

Link to comment
Share on other sites

Multumesc Flubber ca mi+ai pus blogul la semnatura!

@sulea - exact mentalitatea asta trebuie sa dispara. Si va disparea odata cu timpul, cand oamenii se vor trezi, sau cei ca tine vor pleca mai repede. De preferat e sa NU plecati ci sa va schimbati.

Cu gandirea si atitudinea asta CHIAR NU O SA FACEM NIMIC.

@cigraphics

Cine a zis ca ma rezum doar la mediul virtual ? Daca chiar vrei sa faci ceva de ce nu incepi chiar tu, in cartierul / orasul tau ? Eu am inceput si voi continua. Nu zic ca deja fac revolutie, sau eu stiu ce, dar incet, incet, oamenii de rand trebuie treziti cumva. Si se trezesc din ce in ce mai multi.

"tot nu o sa faci nimic" - am auzit asta si o voi auzi in continuare. Pt cei ce tot imi repeta : lasa-ma pe mine sa "nu fac nimic" ca tu faci foarte multe criticandu-ma pe mine si stand cu mainile in san.

@cheater

Stiam de el si blogul ND se afla si la blogrollul meu si prin promovarea blogului meu, indirect il promovez si pe acela si altele. :D

---

Legat tot de treaba cu gandirea si mentalitatea va recomand sa cititi articolele astea 2 scrise de mine de AICI si AICI

Edited by Românescu
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...