prodil89 Posted April 29, 2010 Report Posted April 29, 2010 Cat de.....inteligent faci pe prostu de pe un cont ca pe altul sa te contrazici singur danduti asa o impresie gresita ca ai fi mai destept.....Nestiind sa scrie ceva inteligent isi creeaza singur conflicte >_>BOOOOOOOOOOOOOOOORING Quote
begood Posted April 29, 2010 Report Posted April 29, 2010 (edited) Intr-un final sebi_the_killer are 15 ani si voia sa-si bata joc de un alt ratat, Dan.Practic si-a facut cont pe RST folosind contul de mail a lui Dan. (silviu dan gerogescu)fanclubID-uri baieti din Cluj - Piromanu, 15 aniprofilul lui hi5 : hi5 - Piromanu' Fuck You ungariahttp://www.google.com/search?q=sebi_the_killer&hl=en&filter=0le: cica site-ul lui : http://sebiy.piczo.com/?g=39855500&cr=7 Edited April 29, 2010 by begood Quote
famouz Posted April 29, 2010 Report Posted April 29, 2010 Intr-un final sebi_the_killer are 15 ani si voia sa-si bata joc de un alt ratat, Dan.Practic si-a facut cont pe RST folosind contul de mail a lui Dan. (silviu dan gerogescu)fanclubID-uri baieti din Cluj - Piromanu, 15 aniprofilul lui hi5 : hi5 - Piromanu' Fuck You ungariasebi_the_killer - Google Searcheram sigur ca asta a facut ca nu se legau niste treburi pe acolo,asta cautam sa vad daca este tot el.oricum sa diapara de pe aici. Quote
Fitty Posted April 29, 2010 Report Posted April 29, 2010 ESTI NASOL CU PATIMA !Asta e de-a lu pax sa moara mama )) Quote
dragosh1904 Posted April 29, 2010 Report Posted April 29, 2010 double faceplam Uploaded with ImageShack.us Quote
Hertz Posted April 30, 2010 Report Posted April 30, 2010 Ati vazut siteu' aluia : sebiyAcest site a fost facut in favoarea measi a vizitatorilor .Tot ce este aici am facut eu .Nu va convine ceva?imi puteti da un mesaj pe ID meu(sebi_the_killer)la toate mesajele voi raspinde.nu ma chief sa mor il las pe alti in lacul meu.....mi-am facut rost de bodygarziaceasta pagina a fost sponsorizata de firma tiapa ca nimeni nu mar sponsoriza eu de pe bani mei am facut pagina asta(nu trebuie nici un ban dar asa e vorba)nu va place ce va nu va utati !!! Quote
famouz Posted April 30, 2010 Report Posted April 30, 2010 Ati vazut siteu' aluia : sebiyAcest site a fost facut in favoarea measi a vizitatorilor .Tot ce este aici am facut eu .Nu va convine ceva?imi puteti da un mesaj pe ID meu(sebi_the_killer)la toate mesajele voi raspinde.nu ma chief sa mor il las pe alti in lacul meu.....mi-am facut rost de bodygarziaceasta pagina a fost sponsorizata de firma tiapa ca nimeni nu mar sponsoriza eu de pe bani mei am facut pagina asta(nu trebuie nici un ban dar asa e vorba)nu va place ce va nu va utati !!! da,si totusi e hacer ma Quote
ANdreicj Posted April 30, 2010 Report Posted April 30, 2010 Ce sa-l mai bati pe asta .. e batut de Dumnezeu destul ) Quote
bogdancl Posted April 30, 2010 Report Posted April 30, 2010 hi5 - Dan's Photos uitati cine ne da noua sfaturi sa ne facem viata sociala ))))))) ))) gie mennnnnnnnnnnnAoleu ce aratare... rupetii mah capu... Quote
begood Posted April 30, 2010 Report Posted April 30, 2010 Aoleu ce aratare... rupetii mah capu...zbori piromane... Quote
prodil89 Posted April 30, 2010 Report Posted April 30, 2010 Ba ce dreq asta chiar zici ca e retardat Defatp la 15 ani ai lui >_> Quote