Jump to content
ma sugetzi

[XSS] mergeti sa imi sugeti pula

Recommended Posts

Posted

Cat de.....inteligent faci pe prostu de pe un cont ca pe altul sa te contrazici singur danduti asa o impresie gresita ca ai fi mai destept.....

Nestiind sa scrie ceva inteligent isi creeaza singur conflicte

>_>

BOOOOOOOOOOOOOOOORING

Posted (edited)

Intr-un final sebi_the_killer are 15 ani si voia sa-si bata joc de un alt ratat, Dan.

Practic si-a facut cont pe RST folosind contul de mail a lui Dan. (silviu dan gerogescu)

fanclub

ID-uri baieti din Cluj - Piromanu, 15 ani

profilul lui hi5 : hi5 - Piromanu' Fuck You ungaria

http://www.google.com/search?q=sebi_the_killer&hl=en&filter=0

le: cica site-ul lui : http://sebiy.piczo.com/?g=39855500&cr=7

Edited by begood
Posted
Intr-un final sebi_the_killer are 15 ani si voia sa-si bata joc de un alt ratat, Dan.

Practic si-a facut cont pe RST folosind contul de mail a lui Dan. (silviu dan gerogescu)

fanclub

ID-uri baieti din Cluj - Piromanu, 15 ani

profilul lui hi5 : hi5 - Piromanu' Fuck You ungaria

sebi_the_killer - Google Search

eram sigur ca asta a facut ca nu se legau niste treburi pe acolo,asta cautam sa vad daca este tot el.oricum sa diapara de pe aici.

Posted

Ati vazut siteu' aluia : sebiy

Acest site a fost facut in favoarea measi a vizitatorilor .Tot ce este aici am facut eu .Nu va convine ceva?imi puteti da un mesaj pe ID meu(sebi_the_killer)la toate mesajele voi raspinde.

nu ma chief sa mor il las pe alti in lacul meu.....

mi-am facut rost de bodygarzi

aceasta pagina a fost sponsorizata de firma tiapa ca nimeni nu mar sponsoriza eu de pe bani mei am facut pagina asta(nu trebuie nici un ban dar asa e vorba)nu va place ce va nu va utati !!!

Posted
Ati vazut siteu' aluia : sebiy

Acest site a fost facut in favoarea measi a vizitatorilor .Tot ce este aici am facut eu .Nu va convine ceva?imi puteti da un mesaj pe ID meu(sebi_the_killer)la toate mesajele voi raspinde.

nu ma chief sa mor il las pe alti in lacul meu.....

mi-am facut rost de bodygarzi

aceasta pagina a fost sponsorizata de firma tiapa ca nimeni nu mar sponsoriza eu de pe bani mei am facut pagina asta(nu trebuie nici un ban dar asa e vorba)nu va place ce va nu va utati !!!

da,si totusi e hacer ma