Jump to content
nosferatu

Romania fail

Recommended Posts

Posted

Ms=Mures si vezi ca ai facut o greseala gramaticala in paranteza!!

Si din cate observ eu este o poza facuta iarna adica pe romaneste s-a trezit unu sa puna poza asta tocmai acum

Ps: eu cred ca e editata

Posted

let me quote

In Russia/Romania the cows ride in your car?
And the horses sleep in the living room.
Let’s moove there. Looks like we’d never run out of things to laugh about.
Lol, that’s in Romania isn’t it?

but in the end...

OMG… epic failure.
Posted

Nu inteleg ... Cand un roman face ceva prost trebuie sa va luati imediat de moldoveni ... Care e diferenta dintre unu care sta prin zona munteniei si altu care sta prin zona moldovei ? Sigura diferenta ar fi accentul, cu care am fost invatati si de asemenea cu care greu vom scapa de el . Ce vreau sa spun eu aici e ca oltenii, dobrogenii, moldovenii etc sunt romani . Unu care locuieste in Bucuresti nu e cu nimic mai diferit cu altul care locuieste in Iasi si asa mai departe . Singurii care pot fi numiti moldoveni sunt cei din republica, romanii din zona moldovei tot romani sunt . Daca am ajuns sa ne luam de cei din propria noastra tara, de compatrioti, atunci ce vreti sa mai cerem de la tigani ?

Posted

Bai pentru noi astia mai "civilizati" care am facut mai mult de patru clase ni se pare ca e prostie. Dar ma gandesc ca pentru tarani o fi o chestie normala sa cari calul/vaca/oaia/porcul/girafa cu masina. :-??

Posted

Astfel de specimene vad aproape zilnic prin comuna...

+1 EastSider, nici macar moldovenii de peste Prut nu ar trebui sa fie jicniti si nedreptatiti deoarece stim cu totii ce viata duc:|