sevex Posted May 11, 2010 Report Posted May 11, 2010 Eu unu imi bag pula in gura astora care fut ei melodiile si le remixeaza cu efecte de cacat cu sobolanii lor.Astia au aparut cu miile de la un timp astia care le plac sa futa sobolanii. Un exemplu de melodie care o consider o melodie adevarata: YouTube - B.U.G Mafia - Limbaj de Cartier ( Chipmunk ) Quote
yceman Posted May 11, 2010 Report Posted May 11, 2010 hai frate ca s-au mai deschis 1000 de topic`uri pe melodia asta Quote
yceman Posted May 11, 2010 Report Posted May 11, 2010 http://rstcenter.com/forum/22452-bag-pula-n-lume-i-v-o-fac-cadou-feat-villy.rstand http://rstcenter.com/forum/22498-al-doilea-imn-al-romaniei.rst Quote
sevex Posted May 11, 2010 Author Report Posted May 11, 2010 Offfff DOAMNE!!!Tu nici nu ai citit primul post al meu!!!!Sa vezi despre ce e vorba sau in filmul de pe YouTube sa vezi ca pe fundal sunt pozele cu sobolanii aia handicapati si melodia celor de la bug mafia tot cu voce de sobolan... Quote
yceman Posted May 11, 2010 Report Posted May 11, 2010 ah..my bad scuze man... hai ca sunt katerinka castorii Quote
BigT Posted May 11, 2010 Report Posted May 11, 2010 Sevex nu inteleg ce ai cu oamenii... Adica asta e un mod de spam pe Youtube. Sau se vrea a fi unul... E adevarat ca e nasol sa faci faze din asta dar nu te obliga nimeni sa le asculti daca nu vrei... Quote
Guest Mosad Posted May 11, 2010 Report Posted May 11, 2010 sevex inceteaza sa mai faci posturi de cacat,n-are sens topicul,lasa lumea sa-si faca de cap Quote
greerasu_tony Posted May 11, 2010 Report Posted May 11, 2010 mai bine mutati topic-ul acesta in cosu de gunoi...nu se potiveste cu acest forum, si frate daca nu iti place acea filmare nu te mai uita la ea...cum nu iti place tie le poate place la alti Quote
loki Posted May 11, 2010 Report Posted May 11, 2010 mai bine mutati topic-ul acesta in cosu de gunoi...nu se potiveste cu acest forum, si frate daca nu iti place acea filmare nu te mai uita la ea...cum nu iti place tie le poate place la altimi se pare mie sau l-ai gasit chiar in cosu de gunoi . Coincidenta? Destin? Quote
AhEaD Posted May 12, 2010 Report Posted May 12, 2010 Nu obisnuiesc sa caut in gunoi, dar sa ii multumesti celui care a mutat postul aici si nu ti-a dat ban, eu sunt fericit in momentul asta si nu iti dau Quote