Jump to content
mc1

Cum sa dai tel cu nr necunoscut

Recommended Posts

Posted
  Scarto said:
Deci .. vrajeala ... nici tu nu stii avhackteam ... sau poate ca nici nu se poate

azi ma pregateam sa postez ;)) ca e duminica si aveam timp :)) dar ca ai scris asta .... o sa postez tutorialul dupa ce nu vei mai exista tu pe forum :) intre timp o sa il trimit celor care nu au comentat ;)

le : sau dak vrei iti dau eu nr meu de tel (dupa ce fac rost de o cartela ca nu iti dau nr de la abonament) ma suni cu nr ascuns apoi iti zic numarul d p care m-ai sunat

Posted
  cein said:
Ne explici sau nu ?

Nu comentam.

Daca tu consideri asta comentariu tine-ti acasa "tutorialul"

hmm cein ti-ai luat-o in cap nu gluma si u ca si altii d p forum cu tine nu aveam nik daca mai ti minte chiar ti-am luat apararea la nush ce thread dupa kre am vb pe mess si te dadeai baiat bun :) te-as aprecia mai mult dak nu ai mai raspunde la topicurile mele /posturile mele :)

si asa din 300 si nush cate de posturi mai mult de jumate din ele cauti anturaj cu forta :))

Posted

daca tu consideri..

si eu al fel te consideram baiat bun si te consider in continuare.

dar vad ca toate raspunsurile altora tu le iei ca niste comentarii. nu e bine asa.

hai sa nu mai deviam de la subiect ok ?

eu am luat asta ca pe o simpla conversatie si sper ca si tu ai luat-o la fel. asa e ?

Posted
  cein said:
daca tu consideri..

si eu al fel te consideram baiat bun si te consider in continuare.

dar vad ca toate raspunsurile altora tu le iei ca niste comentarii. nu e bine asa.

hai sa nu mai deviam de la subiect ok ?

eu am luat asta ca pe o simpla conversatie si sper ca si tu ai luat-o la fel. asa e ?

bn pace :)) nu mai zic nik hai k o sa fac un nou thread in cateva minute sa vedetzi ce simplu este :)

Posted
  Nemo said:
Sau pentru mesaje : *ri# , exemplu : *ri#ce faci ?

la mesaje nu am descoperit un medicament pana acum :)) oricum numai din orange poate sa dea cu *ri# si in caz ca primesc vreun mesaj prea suspect anonim ... apelez la o cunostinta care lucreaza la orange poate ma ajuta :) m-a mai ajutat odata cu ceva

LE : am postat tutorialul acela despre cum sa vezi cine te suna cu numar ascuns ..astept parerile si nelamuririle voastre :)