NeoLithiculX Posted May 24, 2010 Report Posted May 24, 2010 (edited) Buna ziua. Am citit destul de multe pe net despre acest site de licitatii PretBomba si am decis sa postez aici in speranta ca poate cineva, cu cunostinte bogate in domeniul exploatarii vulnerabilitatilor unui website ar putea pune capat imperiului acestor tepari care au pe putin 50 de boti pe site care licitateaza in mai putin de 1 secunda dupa ce ai plasat tu oferta ta, ceea ce este practic imposibil pentru un OM. De asemenea, ce am mai observat, se plaseaza oferte in acelasi timp, practic in aceeasi secunda pentru 2 sau chiar 3 produse diferite ceea ce este si mai imposibil. Nu m-am complicat sa investesc prea multi bani, am incarcat doar 2 credite prin SMS si am primit 5 bonus pe care le-am licitat si evident ca a venit botul si mi le-a mancat. Care este ideea acestui post? Pai nu cred ca ar avea ceva de castigat acel cineva daca gaseste o vulnerabilitate si o tine privata pentru ca oricum ... sa fim seriosi ... cat de nebun trebuie sa fie ca sa plateasca 990 lei pentru 500 de credite pe care oricum le va pierde? Ceva bun ar fi o metoda prin care sa treci de sistemul lor si sa-ti adaugi credite in cont cate doresti ... si eventual se poate organiza intr-o seara un turneu al licitatiilor pe PretBomba astfel incat sa le dam peste cap botii si sa castigam majoritatea licitatiilor pentru a vedea daca intr-adevar produsele se vor livra, la un pret SUB cel al pietei, pentru ca oricum acei boti (presupun) sunt setati pentru auto-licitare pana se trece cu aproximativ 400-500 ron de pretul pietei al produsului. Sper ca nu v-am plictisit prin acest post si astept initiative Edited May 24, 2010 by NeoLithiculX Quote
iulian_ionut88 Posted May 24, 2010 Report Posted May 24, 2010 majoritatea site-urilor de licitatii online orientate catre profit au asemenea booti..doar ca au un delay mai mare si o mai buna sincronizare"Cea ce pare prea bun ca sa fie adevarat este de cele mai multe ori o mare teapa" Quote
NeoLithiculX Posted May 24, 2010 Author Report Posted May 24, 2010 Aici ai dreptate, ideea e ca mai toate folosesc acelasi script de licitatii si nu se poate sa nu aiba nici o vulnerabilitate ... Quote
sese Posted May 24, 2010 Report Posted May 24, 2010 Sa stiti ca pret bomba nu este decat pe jumatate teapa o parte din licitatori din fericire am fost si eu printre aia au avut norocul sa castige . Eu am castigat acum vre-o luna un aparat foto nikon . Ori cum la celelalte licitatii la care am participat au intervenit botii lor sau s-a blocat ,ei zicand ca a picat siteu . In total am iesit in profit deoarece aparatu ala foto cred ca e vre-o 10 milioane si eu l-am luat cu vere-o 20 lei Quote
iulian_ionut88 Posted May 24, 2010 Report Posted May 24, 2010 vulnerabilitati...posibil sa aiba da cine crezi ca e atat de prost sa faca public scriptu' ca sa il poti analiza si descoperi care e treaba Quote
NeoLithiculX Posted May 24, 2010 Author Report Posted May 24, 2010 Eu nu cer o vulnerabilitate pentru mine, personal, nu va cer sa gasiti vulnerabilitatea doar pentru mine ci pentru toti ! Quote
Paul4games Posted May 24, 2010 Report Posted May 24, 2010 Man intelege daca cineva faca o vulnerabilitate publica imediat va fi patchuita Quote