sese Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 In primul rand as vrea sa va spun ca imi cer scuze daca am postat gresit aici ,dar nu stiam daca sa postez la cereri sau aici . Aveti vre-o idee de un loc in bucuresti saU online unde pot sa imprim niste tricouri ? Am facut niste designuri de tricouri in photoshop cu fond transparent . Unde as putea sa le printez ? As vrea sa fie de calitate cat de cat adica sa nu se scorojeasca sau sa se strice la spalat ,dar sa nu fie nici aberant de scumpe . Stie cineva un asa magazin ?Multumesc anticipat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birkoff Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 si eu caut, ce am gasit e doar imprimare pe hartie termica si aia la 3 spalari devine alba...iar prin serigrafie sau alte metode vor cate 100 bucati minim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1337 Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 Stiam cateva siteuri care fac tricoaie. Wa sese faci 1 post / zi (asu aici). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROFL Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 Tricou personalizat imprima o poza pe tricou - plata prin SMS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birkoff Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 tshirt face imprimare termica... adica dupa 3 spalari poti sa il arunci... dalea gasesc cu sutele in bucuresti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmiN Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 Intreaba-l pe CODEX ... el stiu ca facea design-uri pe care le imprima si vindea tricouri, iar diferenta era de vreo 5$ de la blank la produs finit, deci nu cred ca e asa dificil / scump. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sese Posted May 27, 2010 Author Report Share Posted May 27, 2010 Codex " ala " copia poze de pe devian sau din alte surse si le punea pe niste poze cu tricouri in photoshop . Ala e un plagiator . Faza cu imprimarea termica o stiu si eu . Dupa 2 spalari se scorojeste si se decoloreaza ... Am gasit prin serigrafie ,dar imi cerea 200 lei /tricou ,ceea ce mi se pare umpic cam exagerat ,avand in vedere ca un tricou bumbac negru este 10 lei ,cum sa coste 190 lei imprimarea ? Eu vreau sa imi fac vre-o 5-6 si decat cu 200 lei mai bine imi iau aparat de imprimat .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birkoff Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 k daca nu stiti in bucuresti poate stiti in alte orase si poate facem o mica afacere asa... (va dau poza si imi trimiteti tricoul prin posta si plata la primirea coletului...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...