Jump to content
NeoLithiculX

Camvoice [Vulnerabilitate]

Recommended Posts

Buna seara. Vin cu un nou post, de data aceasta mai interesant. Din spusele unor prieteni (pentru ca nu practic eu vizionatul pe site-uri de genul) aici se gasesc niste puicute bune care pt cativa dolari fac cam ce vrei tu, isi introduc diverse obiecte in scorburica si ma rog ... alte smenarii din astea. Intrebarea ar fi ... este vulnerabila platforma? Se pot adauga cumva dolari pe cont pentru a intra in privat cu fata respectiva? Am vazut ca odata s-a realizat pe livejasmine unde kw3 si cu altii s-au distrat p`acolo.

Link to comment
Share on other sites

Din spusele unor prieteni (pentru ca nu practic eu vizionatul pe site-uri de genul) aici se gasesc niste puicute bune care pt cativa dolari fac cam ce vrei tu

asa spun toti... ori ca a auzit la tata ori ca la prieteni... La fel cu prezervativele la farmacie... pentru un prieten :)

zi ma ca vrei sa vezi pute moca pe webcam, nu te jena.

/*flame*/

Link to comment
Share on other sites

Aiiii doamne.Dar poti incerca Pornhub tovarase!Dar stai ca tu vrei ceva live...am inteles ideea.Poi e cam plin netu de anunturi de genu "show la webcam" de ce nu incerci sa transferi credit vreunei puicute sa iti faca show.Dar ai grija ca poti trimite fara sa vrei si vreunui frustrat sexual care are sute de anunturi pe net si iti trage teapa!:)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...