Torvalds Posted May 30, 2010 Report Posted May 30, 2010 o tara teoretic inexistenta situata la numai 170 de kilometri de Romania.Transnistria este in Moldova. Quote
euMahu Posted May 30, 2010 Report Posted May 30, 2010 Transnistria este in Moldova.Care ai la îndemân? ni?te halate pe stoc? Quote
Torvalds Posted May 30, 2010 Author Report Posted May 30, 2010 ^ Ai fost ***** cu prea multa sandale in mecla? Quote
euMahu Posted May 30, 2010 Report Posted May 30, 2010 Transnistria este in Moldova. Iti cade tarana din buletin. Te-ai nascut sa sari linia de tramvai care nu curenteaza.Transnistria este privita la nivel international ca o "regiune" a Moldovei, desi are simbolurile sale, propriul presedinte, guvernul si parlamentul sau, armata si politia sa, propria moneda, propriul pasaport. domeniul web este .md:) Quote
Torvalds Posted May 30, 2010 Author Report Posted May 30, 2010 From Wikipedia: Transnistria este o regiune geografic? din Republica Moldova situat? în estul (malul stâng) al râului Nistru.Transnistria este privita la nivel international ca o "regiune" a Moldovei, desi are simbolurile sale, propriul presedinte, guvernul si parlamentul sau, armata si politia sa, propria moneda, propriul pasaport.sio tara teoretic inexistenta situata la numai 170 de kilometri de RomaniaBoule, trebuia sa-ti sara in ochi! Esti cretin si te incurci in afirmatii. Imi zici prima oara ca este o "tara" si apoi ca este o "regiune". Ti-am adus dovada ca e o regiune, ca sunt satul de dobitoci care debiteaza aberatii.Astept sa te ineci cu saliva spunandu-mi "Sunt un prost si Torvalds a avut dreptate.". Quote
euMahu Posted May 30, 2010 Report Posted May 30, 2010 Boule, trebuia sa-ti sara in ochi! Esti cretin si te incurci in afirmatii. Imi zici prima oara ca este o "tara" si apoi ca este o "regiune". Ti-am adus dovada ca e o regiune, ca sunt satul de dobitoci care debiteaza aberatii.Astept sa te ineci cu saliva spunandu-mi "Sunt un prost si Torvalds a avut dreptate.".Un fel de rama care a iesit la suprafata, nu transmite nimic dar pregatit sa inunde spatiul cu banalitati. Quote
Flubber Posted May 30, 2010 Report Posted May 30, 2010 Foarte interesant si in acelasi timp infricosator... Quote
Torvalds Posted May 30, 2010 Author Report Posted May 30, 2010 @euMahu In viata, e nasol sa suferi de o mediocritate crunta. Scoate degetul din gura! Nu mai verifica daca ti-a trecut degetul prin hartia igienica ultima oara cand te-ai cacat! Quote
Bebe1911 Posted May 30, 2010 Report Posted May 30, 2010 Moldovenii sunt prosti.Exact. Scurt si la obiect. Quote
Ethereal Posted May 30, 2010 Report Posted May 30, 2010 (edited) Boule, trebuia sa-ti sara in ochi! Esti cretin si te incurci in afirmatii. Imi zici prima oara ca este o "tara" si apoi ca este o "regiune". Ti-am adus dovada ca e o regiune, ca sunt satul de dobitoci care debiteaza aberatii.Astept sa te ineci cu saliva spunandu-mi "Sunt un prost si Torvalds a avut dreptate.". Daca Transnistria, desi are simbolurile sale, propriul presedinte, guvernul si parlamentul sau,etc., nu este recunoscuta pe plan international ca un stat autonom si se afla intr-o stare de incertitudine politica o numesti "regiune" sau "tara"? Te certi pe nuantele semantice fara motiv. Omul doar a vrut sa arate ce se intampla in acel colt de lume. Edited May 30, 2010 by Ethereal Quote
prodil89 Posted May 30, 2010 Report Posted May 30, 2010 1:Moldovenii nu sunt prosti sunt "fratii" nostrii......in schimb Torvalds.......2:Cum dreq este posibil mai sa nu indrazneasca nimeni sa intervina.....i mean.....mafia....si trafic de arme....... Quote
prodil89 Posted May 30, 2010 Report Posted May 30, 2010 Everything that here it's ilegal......it's legal thereThe laws are made by "The Godfather" (Nasul) Quote
Paul4games Posted May 30, 2010 Report Posted May 30, 2010 Atunci e bine frate acolo(ma rog cu comunismul e cam naspa dar asa sa te doara in pula de legi) Quote
prodil89 Posted May 30, 2010 Report Posted May 30, 2010 WoW Pai este si asta totusi o realizare......sa faci o "tara" de infractori.....si sa o faci si indistructibila pt. infractorii/locuitorii () ei.............e ceva.. Quote
euMahu Posted May 30, 2010 Report Posted May 30, 2010 Hacking its legal on transnistria?Firma Sheriff, dirijata de presedintele Smirnov, controleaza tot ce e mai important in afaceri, iar firma Interdnestrcom e singura care asigura comunicatii mobile, fixe si prin internet.Internet TLD - none. sunt pe .md e legal Quote
prodil89 Posted May 30, 2010 Report Posted May 30, 2010 Wow Acolo vleau eu sa tlaietc Da totusi ma gandesc ca aia nu se omoara intre ei chiar asa nu....adica....se nteleg intre ei?Respect and shit......eh? Quote
euMahu Posted May 30, 2010 Report Posted May 30, 2010 Nu se omoara intre ei aiurea doar ca poti fi foarte usor arestat pe motive de tradare a patriei,drepturile omului fiind mereu incalcate.. sunt in total 14 ziare, doua radiouri si patru televiziuni.(nu toate ziarele le gasesti la tarabe). 1 Quote
prodil89 Posted May 31, 2010 Report Posted May 31, 2010 Bah WTF tu unde stai de stii atatea informatii despre Transistria?? Quote
euMahu Posted May 31, 2010 Report Posted May 31, 2010 Daca iti spun ar trebui sa te omor Nu in Romnaia.. Quote
prodil89 Posted May 31, 2010 Report Posted May 31, 2010 WTF Toti te stim (cred ca)......tu ai inventat linuxul......ai uitat deja.....linus bro.....wussup Quote
Torvalds Posted May 31, 2010 Author Report Posted May 31, 2010 ^^ Yeah! You got the point ^ C'mon dude, be serious! @cp/m Te-am lamurit pe PM Nu cred ca mai are rost sa deschizi gura. Quote