Jump to content
Torvalds

Transnistria - Europe's Black Hole

Recommended Posts

Posted
Transnistria este in Moldova.

Iti cade tarana din buletin. Te-ai nascut sa sari linia de tramvai care nu curenteaza.

• Transnistria este privita la nivel international ca o "regiune" a Moldovei, desi are simbolurile sale, propriul presedinte, guvernul si parlamentul sau, armata si politia sa, propria moneda, propriul pasaport. domeniul web este .md:)

Posted

From Wikipedia: Transnistria este o regiune geografic? din Republica Moldova situat? în estul (malul stâng) al râului Nistru.

Transnistria este privita la nivel international ca o "regiune" a Moldovei, desi are simbolurile sale, propriul presedinte, guvernul si parlamentul sau, armata si politia sa, propria moneda, propriul pasaport.

si

o tara teoretic inexistenta situata la numai 170 de kilometri de Romania

Boule, trebuia sa-ti sara in ochi! Esti cretin si te incurci in afirmatii. Imi zici prima oara ca este o "tara" si apoi ca este o "regiune". Ti-am adus dovada ca e o regiune, ca sunt satul de dobitoci care debiteaza aberatii.

Astept sa te ineci cu saliva spunandu-mi "Sunt un prost si Torvalds a avut dreptate.".

Posted
Boule, trebuia sa-ti sara in ochi! Esti cretin si te incurci in afirmatii. Imi zici prima oara ca este o "tara" si apoi ca este o "regiune". Ti-am adus dovada ca e o regiune, ca sunt satul de dobitoci care debiteaza aberatii.

Astept sa te ineci cu saliva spunandu-mi "Sunt un prost si Torvalds a avut dreptate.".

Un fel de rama care a iesit la suprafata, nu transmite nimic dar pregatit sa inunde spatiul cu banalitati.

Posted

@euMahu In viata, e nasol sa suferi de o mediocritate crunta. Scoate degetul din gura! Nu mai verifica daca ti-a trecut degetul prin hartia igienica ultima oara cand te-ai cacat!

Posted (edited)

Daca Transnistria, desi are simbolurile sale, propriul presedinte, guvernul si parlamentul sau,etc., nu este recunoscuta pe plan international ca un stat autonom si se afla intr-o stare de incertitudine politica o numesti "regiune" sau "tara"?

Te certi pe nuantele semantice fara motiv. Omul doar a vrut sa arate ce se intampla in acel colt de lume.

Edited by Ethereal
Posted

1:Moldovenii nu sunt prosti sunt "fratii" nostrii......in schimb Torvalds.......

2:Cum dreq este posibil mai sa nu indrazneasca nimeni sa intervina.....i mean.....mafia....si trafic de arme.......

Posted
Hacking its legal on transnistria?

Firma Sheriff, dirijata de presedintele Smirnov, controleaza tot ce e mai important in afaceri, iar firma Interdnestrcom e singura care asigura comunicatii mobile, fixe si prin internet.

Internet TLD - none. sunt pe .md

e legal :)

Posted

Nu se omoara intre ei aiurea doar ca poti fi foarte usor arestat pe motive de tradare a patriei,drepturile omului fiind mereu incalcate.. sunt in total 14 ziare, doua radiouri si patru televiziuni.(nu toate ziarele le gasesti la tarabe).

• Upvote 1