begood Posted June 5, 2010 Report Posted June 5, 2010 Am observat ca in ultimul timp mai toti treceti pe un domeniu cumparat, majoritatea pe .roDe ce? Care-s avantajele ? Sincer eu nu vad niciunul decat daca vrei sa faci bani de pe urma blog-ului, iar asta nu va va iesi la foarte multi din voi, no offence. Quote
Ellimist Posted June 5, 2010 Report Posted June 5, 2010 Cred ca e doar de impresie, begood.ro fata de begood.blogspot.ro, cred ca e mai mare traficul asa, in fine, sa ne vorbeasca cunoscatorii. Quote
begood Posted June 5, 2010 Author Report Posted June 5, 2010 trafic trafic, dar daca nu vorbim despre facut bani de pe urma blogului, la ce iti trebuie trafic ? ego ? Quote
Bebe1911 Posted June 5, 2010 Report Posted June 5, 2010 Sunt deja destui care scriu toate tampeniile posibile.. nu vad ce rost ar avea sa tot faci atatea bloguri. Ca e cu domeniu ca e free..care sunt interesante le citesc nu ma uit daca e free sau cumparat. Quote
Cuddy Posted June 5, 2010 Report Posted June 5, 2010 Depinde. Daca n-ai scop bine determinat + plan de monetizare, n-ai de ce sa-ti cumperi.Un domeniu .ro este mai bine indexat in Google RO. Quote
Android324 Posted June 6, 2010 Report Posted June 6, 2010 am inteles ca .info si .ro sunt considerate de americani ca fiind domenii spam. voi ce ziceti ? de ce ar fi asa ?pai nush...decide tu...iti raspund printr-o intrebare : de ce romanii sunt banati pe o gramada de situ-uri (multe si de poker)? Quote