cmiN Posted June 7, 2010 Report Posted June 7, 2010 Un logo ceva mai reusit fata de a lui dark87 zic eu.Nu are legatura cu RST, e la cererea unui amic:Mai fac vreo cateva cu stiluri si teme diferite, dar pana atunci vreau pareri si critici . Quote
xteutzu Posted June 7, 2010 Report Posted June 7, 2010 imi place...a iesit un effect 3D foarte interesant, parca iese din monitor. Quote
Guest .TinKode. Posted June 8, 2010 Report Posted June 8, 2010 imi place...a iesit un effect 3D foarte interesant, parca iese din monitor.3D Letters.Arata bine. Quote
loki Posted June 8, 2010 Report Posted June 8, 2010 teoretic e ok sa mergi pe 1 nuanta sau 2, prea multe devine strident.totusi as evita CYANul, personal nu suport culoarea asta in general, da si senzatia de fosforescent tipator. Poti sa incerci sa mergi pe un bleu deschis la "smile". Quote
Fitty Posted June 8, 2010 Report Posted June 8, 2010 Mie imi place textul Bravo.@Cosmin: arata-ne ma o creatie de-a ta. E bine sa stim la ce nivel esti inainte sa evaluezi. Quote
Ellimist Posted June 8, 2010 Report Posted June 8, 2010 Prea monochrome (aceeasi nuanta de culoare peste tot). Umbra e intotdeauna mai inchisa, mult mai inchisa. Iar culorile fetelor sunt prea tipatoare.De ce cauti nod in papura? E farte tare creatia. Si de ce sa fie umbra intotdeauna mult mai inchisa, daca te uitai atent observai ca umbra este pusa in asa fel incat e ca si cum lumia ar bate din partea dreapta sus.... Quote
cmiN Posted June 8, 2010 Author Report Posted June 8, 2010 Stie Cosmin ce spune, dar a trebuit sa ma impac cu ideea de a avea un raport bun de inteligibilitate la scara actuala si redusa in functie de elemente. Textul e generat cu Xara3D iar umbra e in functie de lumina si am si cautat sa tin cont de asta cat timp l-am editat in Ps, dupa cum vezi textul e orientat si in functie de Z si apar tot felul de umbre / penumbre (am 3 surse de lumina) si din cauza asta o parte din umbra trebuie sa fie mai deschisa pentru a sesiza diferenta. Tot fundalul am cautat sa dea senzatia de fluorescent si e si normal ca umbra sa fie ceva mai neobisnuita, etc. Lasa ca urmatorul va fi ceva mai logo-like cu nuante de bleu de ala spre gri calm si misto, de parca iti mangaie ochiul cu alte nuante de gri alb si poate si un visiniu mai inchis ca sa nu pun negru. Quote