Jump to content
TheJudger

Trilulilu Downloader

Recommended Posts

Posted

Bravos!

de la o vreme am inceput sa il folosesc si eu. Functia de cautare merge super, te folosesti de cautarea trilulilu? Ca nu mai stiu, inainte pe trilu nu puteam cauta dupa 2 cuvinte fara sa-mi dea rezultatele continand doar unul din ele.

Posted
Bravos!

de la o vreme am inceput sa il folosesc si eu. Functia de cautare merge super, te folosesti de cautarea trilulilu? Ca nu mai stiu, inainte pe trilu nu puteam cauta dupa 2 cuvinte fara sa-mi dea rezultatele continand doar unul din ele.

dap, de cautarea lor ma folosesc :)

off: ce mai faci batrane ? cand punem iara de-o palinca ? :P

Posted

ma copii :) voi nu folositi plugin ul din mozilla ? se numeste download helper si descarca, cam orice video. Nu va mai complicati cu atatea programe suplimentare care merg o vreme apoi pa. Acest plugin se updateaza automat deci scapati inca de o grija.

Astept pareri dupa ce l incercati.

Posted
ma copii :) voi nu folositi plugin ul din mozilla ? se numeste download helper si descarca, cam orice video. Nu va mai complicati cu atatea programe suplimentare care merg o vreme apoi pa. Acest plugin se updateaza automat deci scapati inca de o grija.

Astept pareri dupa ce l incercati.

hai sa ti zic eu de ce nu folosesc addonul

1.poate nu folosesc mozila firefox ,poate folosesc safari opera ie.sau paote nu s la mine acasa si vrea sa downloadez dupa telefon.testat merge

2.mereu gaseam ce e nou pe acolo la recomandari

3.siteul mergea ca uns nu manca resurse cateodata il foloseam ca playlist:)

4.paote vreau decat sa ascult melodia..fara sa o descarc triluliu se incarca greu:Dpoze reclame bla bla...

si da pacat ca numai merge ca sunt cu sutele dar asta imi placea mie..

acum folosesc pymaxe

poate il poti pune altundeva.

@knight o functie de search + cele mai ascultate azi daca se poate:-?