TheJudger Posted June 13, 2010 Report Posted June 13, 2010 Avand in vedere ca in urma unui update facut de cei de la trilulilu.ro majoritatea site-urilor de download de pe trilulilu nu mai functioneaza corespunzator am zis ca poate aveti nevoie de asa ceva:http://music.judger.info n-joy the music ! Quote
Bebe1911 Posted June 13, 2010 Report Posted June 13, 2010 Gura! Sa ma cac pe reclama ta, downloaderu lu` Slick merge foarte bine si NU MANCA CACAT ca au facut update. Quote
dragosh1904 Posted June 13, 2010 Report Posted June 13, 2010 bebe pwnd rau se vede ca nu prea stie cine e the judgerbv man imi place mult de tot paote o sa ti se para ciudat pentru ce dar fata de siteuri-le celalte care download-au NumeArtist-NumeMelodie la tine e Nume Artist -Nume Melodie+ca mai ai recomandari+cautabravo din nou!ps sa sti ca o data pe sapt mai intru si pe Latest Security News - brought to you by TheJudger bun site Quote
Cheater Posted June 14, 2010 Report Posted June 14, 2010 Bravo, superb!Next fa si pt video, cat dupa paste sa dea spre download mp3-ul! Quote
loki Posted June 14, 2010 Report Posted June 14, 2010 Bravos!de la o vreme am inceput sa il folosesc si eu. Functia de cautare merge super, te folosesti de cautarea trilulilu? Ca nu mai stiu, inainte pe trilu nu puteam cauta dupa 2 cuvinte fara sa-mi dea rezultatele continand doar unul din ele. Quote
TheJudger Posted June 14, 2010 Author Report Posted June 14, 2010 Bravos!de la o vreme am inceput sa il folosesc si eu. Functia de cautare merge super, te folosesti de cautarea trilulilu? Ca nu mai stiu, inainte pe trilu nu puteam cauta dupa 2 cuvinte fara sa-mi dea rezultatele continand doar unul din ele.dap, de cautarea lor ma folosesc off: ce mai faci batrane ? cand punem iara de-o palinca ? Quote
Guest demisec Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Multumesc.The judge is the day man. Quote
yo9gjx Posted November 13, 2010 Report Posted November 13, 2010 Incercati PymaxAre mai multe optiuni, inclusiv My Space etc. si a mers descarcata si maneaua lui catalinkm Quote
dragosh1904 Posted December 19, 2010 Report Posted December 19, 2010 ce se intampla?ai renuntat la proiect? Quote
Ellimist Posted December 19, 2010 Report Posted December 19, 2010 chiar asa, de ce nu mai merge, eram client fidel;)) Quote
Graphik Posted December 19, 2010 Report Posted December 19, 2010 ma copii voi nu folositi plugin ul din mozilla ? se numeste download helper si descarca, cam orice video. Nu va mai complicati cu atatea programe suplimentare care merg o vreme apoi pa. Acest plugin se updateaza automat deci scapati inca de o grija. Astept pareri dupa ce l incercati. Quote
TheJudger Posted December 20, 2010 Author Report Posted December 20, 2010 probleme cu firma unde am gazduire din cauza copyrightului... Quote
kNigHt Posted December 20, 2010 Report Posted December 20, 2010 Noroc cu mine Trilulilu Downloader Quote
Ellimist Posted December 20, 2010 Report Posted December 20, 2010 Noroc cu mine Trilulilu DownloaderTot al lui Judger era mai fain, Cu optiunea de Cautare, si Recomandari... alea imi placeau. Quote
kNigHt Posted December 20, 2010 Report Posted December 20, 2010 Tot al lui Judger era mai fain, Cu optiunea de Cautare, si Recomandari... alea imi placeau.Daca vrei ti-l fac la comanda cu ce vrei tu Quote
Ellimist Posted December 20, 2010 Report Posted December 20, 2010 vai ce saritor esti tu:)) nu merci. Quote
dragosh1904 Posted December 21, 2010 Report Posted December 21, 2010 ma copii voi nu folositi plugin ul din mozilla ? se numeste download helper si descarca, cam orice video. Nu va mai complicati cu atatea programe suplimentare care merg o vreme apoi pa. Acest plugin se updateaza automat deci scapati inca de o grija. Astept pareri dupa ce l incercati.hai sa ti zic eu de ce nu folosesc addonul1.poate nu folosesc mozila firefox ,poate folosesc safari opera ie.sau paote nu s la mine acasa si vrea sa downloadez dupa telefon.testat merge2.mereu gaseam ce e nou pe acolo la recomandari3.siteul mergea ca uns nu manca resurse cateodata il foloseam ca playlist:)4.paote vreau decat sa ascult melodia..fara sa o descarc triluliu se incarca greu:Dpoze reclame bla bla...si da pacat ca numai merge ca sunt cu sutele dar asta imi placea mie..acum folosesc pymaxepoate il poti pune altundeva.@knight o functie de search + cele mai ascultate azi daca se poate:-? Quote
Vlachs Posted December 21, 2010 Report Posted December 21, 2010 Daca vrei ti-l fac la comanda cu ce vrei tucine mortii tai la facut ma, ai uitat sa zici ca eu ? Quote