wirtz Posted June 15, 2010 Report Posted June 15, 2010 Salut tuturor de pe acest forum! Am si eu o rugaminte... Cineva ma suna cu numar privat si nu stiu cine este... Cum aflu de la ce numar ma suna? :confused: Quote
curiosul Posted June 15, 2010 Report Posted June 15, 2010 Au fost niste discutii cu site-ul telefonip.ro, dar inca nimeni nu a zis sigur da ca se poate sau nu! Quote
wirtz Posted June 15, 2010 Author Report Posted June 15, 2010 Inregistreaza-te la serviciul TelefonIP.RO - nu merge asta. alta solutie exista de a depista cller ID ? Quote
OvidYycK Posted June 16, 2010 Report Posted June 16, 2010 Ba merge foarte bine... eu am redirectionat apelurile catre nr de la telefonip fara xlite fara nimic si merge f bine Quote
vizitatoru123 Posted June 16, 2010 Report Posted June 16, 2010 Suni la cei de la care ai cartela/abonament si le spui ca te tot freaca unu cu nr ascuns la cap Quote
daatdraqq Posted June 16, 2010 Report Posted June 16, 2010 Suni la cei de la care ai cartela/abonament si le spui ca te tot freaca unu cu nr ascuns la cap Suna degeaba ,cei de la telefonie iti dau datele doar la cererea politiei .Deci tre sa faca plangere la politie intai . Quote
vizitatoru123 Posted June 16, 2010 Report Posted June 16, 2010 Suna degeaba ,cei de la telefonie iti dau datele doar la cererea politiei .Deci tre sa faca plangere la politie intai .Pai da faci plangere la politie le explici si mergi la aia. Altfel te complici degeaba ca nu merge numai daca ai acces la serveru lor care se ocupa cu monitorizarea convorbirilor deci ... Quote
LLegoLLaS Posted June 16, 2010 Report Posted June 16, 2010 daca vrei pur si simplu sa nu mai primesti apeluri de la admiratoare secrete() si daca ai simbyan iti iei call blocker sau blacklist.Restu' s-a mai discutat Quote
curiosul Posted June 16, 2010 Report Posted June 16, 2010 Ba merge foarte bine... eu am redirectionat apelurile catre nr de la telefonip fara xlite fara nimic si merge f bine Si cat ceri pe contul ala de pe telefonip.ro ? Quote