SympleBoy22 Posted June 18, 2010 Report Posted June 18, 2010 Am cumparat din curiozitate o pereche de ochelari 3D Red Cyan. Problema este ca nu vad nici o diferenta nici la filme,poze sau games. Cineva mi-a spus ca trebuie ceva setari inainte...Eu am laptop Mobile Intel® 4 Series Express Chipset Family [PLACA VIDEO] Thanks. Quote
Orlandino Posted June 18, 2010 Report Posted June 18, 2010 Pararea mea este ca ai nevoie si de un monitor 3D Quote
HackKing Posted June 18, 2010 Report Posted June 18, 2010 Mai intai de toate filmul trebuie sa fie in format anaglyph. Asemenea dvd-uri pot fi procurate de la centrele specializate de comercializare sau de la centrele de inchirieri DVD. Tot ceea ce este necesar pentru vizionarea acestor filme sunt ochelarii stereoscopici.Testarea ochelarilor este foarte simpla, puteti viziona imagini in format 3d tastant la images.google.com cuvantul de cautare 'anaglyph'. Pe saitul youtube.com puteti viziona deasemenea numeroase filme in format anaglyph.Pentru a putea juca jocurile pentru PC in format anaglyphEste necesar sa descarcati de pe internet driverul stereo al placii dumneavoastra video. Sunt necesare ulterior setarea unor parametri dupa cum urmeaza:sursa: ochelari3d.ro Quote
SympleBoy22 Posted June 18, 2010 Author Report Posted June 18, 2010 Stiti care e faza...probabil ca ei se vad 3D dar nu imi dau eu seama.Oricum mare diferenta nu e...eu credeam ca esti "in mijlocul actiunii " Quote
cigraphics Posted June 18, 2010 Report Posted June 18, 2010 am luat filme 3D de pe filelist si am cautat si poze 3d pe net si se vad chiar foarte bine cu ochelari de genulcel mai tare a fost la Final Destination 3Dam monitor Samsung 2223NW (22")apoi am instalat si 3D Vision de la nvidia (am 8600 GT) pentru jocuri dar nu se aplica si in cazul tau ca ai placa Intel Quote
SympleBoy22 Posted June 18, 2010 Author Report Posted June 18, 2010 Bun,dar care este diferenta pentru ca la mine nu apare.. Quote
yo9gjx Posted June 18, 2010 Report Posted June 18, 2010 Nu tot ce e anaglyph pe net e si bine facut. Uite poza din link:Tsankawi, Bandelier National Monument *** anaglyph stereo 3-d on Flickr - Photo Sharing!Daca nu vezi in relief inseamna ca problema e la ochelarii cumparati sau la tine. Si mai multe poze:anaglyph - Flickr: Search Quote
SympleBoy22 Posted June 18, 2010 Author Report Posted June 18, 2010 10ron din cartonmai avea si din plastic la 25 ron Quote
yceman Posted June 18, 2010 Report Posted June 18, 2010 diferentza e...daca e bezna in camera...vezi filmu in monitor...chenar... pana mea intelegi tu....iar la unele faze din film vei vedea monitoru tot acolo dar pestii , picaturile de apa iesite din monitor. Eu ma uit la filme/desene pe laptop 15" ..intuneric in camera si se vede 3d perfect...my bloody valentine e o faza pe la inceput...smecher smecher se vede efectu 3d Quote
Mircea88 Posted June 19, 2010 Report Posted June 19, 2010 nu nu ai nevoie de monitor 3d, doar ca de preferabil filmul sa fie la o calitate maxima hd ca sa vezi efectele calumea, m-am uitat in acelasi timp cu alte persoane...si nu vedeam chiar toate efectele care le vedeau ei, cred ca tine si de fiecare in parte, copiii le percep insa mai bine.Cele mai reusite poze 3D – prima parte | Teoretic Vorbind Quote
em Posted June 19, 2010 Report Posted June 19, 2010 Dac? mai vrea careva ochelari din ?ia ?i e din B s? dea PM. (3lei buc) Quote
loki Posted June 19, 2010 Report Posted June 19, 2010 ai red-cyan? Bun, cauta Shrek 13 pe net (e un film de 100 mega).Becu stins.Sunt filme diferite pentru modele diferite, exista red-blue, orange-blue. Red-cyan era cel mai folosit dar la filmele noi (calatorie spre centrul pamantului, Bloody Vallentine) mi se pare ca folosesc alta combinatie.Aa si sa nu faci ca niste prieteni care se uitau prima data: inchideau cate un ochi. 3d inseamna sa te uiti cu amandoi ochii:) Quote
Mircea88 Posted June 19, 2010 Report Posted June 19, 2010 Lista cu filmele pt ochelarii red-cyan si green-magentaThe Illustrated 3D Movie List Quote
SympleBoy22 Posted June 19, 2010 Author Report Posted June 19, 2010 Imi trebuies filme Blu-Ray ??? Imi omoara ratia pe FL ca au 50GiB Quote
Mircea88 Posted June 20, 2010 Report Posted June 20, 2010 3D.Movies.Pack-FL.torrentAcest torent este [FreeLeech], numai upload-ul se ia in considerare !filelist.ro :: Login Quote
loki Posted June 21, 2010 Report Posted June 21, 2010 nu-ti trebe nika supracalitativ pentru ochelari 3d. Am vazut si film inregistrat ca la cinema si se vedea ok. Daca iei blue-ray da te uiti pe un 17 inch e tot una.Uite, intra pe NORC - Imagini panoramice la nivel de strada (street-view) din Europa Centrala si de Est ca au bagat si 3d. Apesi pe iconita cu ochelari de pe panorama. Quote
dragosh1904 Posted June 21, 2010 Report Posted June 21, 2010 ^^@loki cat de tare poate sa fie nu stiam de acest site credeam ca google e the best da asta are in toate orasele street view Quote