Jump to content
SympleBoy22

Ochelari 3D

Recommended Posts

Am cumparat din curiozitate o pereche de ochelari 3D Red Cyan. 244970634-5028541-700_700.jpg Problema este ca nu vad nici o diferenta nici la filme,poze sau games. Cineva mi-a spus ca trebuie ceva setari inainte...Eu am laptop Mobile Intel® 4 Series Express Chipset Family [PLACA VIDEO] Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mai intai de toate filmul trebuie sa fie in format anaglyph. Asemenea dvd-uri pot fi procurate de la centrele specializate de comercializare sau de la centrele de inchirieri DVD. Tot ceea ce este necesar pentru vizionarea acestor filme sunt ochelarii stereoscopici.

Testarea ochelarilor este foarte simpla, puteti viziona imagini in format 3d tastant la images.google.com cuvantul de cautare 'anaglyph'. Pe saitul youtube.com puteti viziona deasemenea numeroase filme in format anaglyph.

Pentru a putea juca jocurile pentru PC in format anaglyph

Este necesar sa descarcati de pe internet driverul stereo al placii dumneavoastra video. Sunt necesare ulterior setarea unor parametri dupa cum urmeaza:

image_gallery?img_id=115558&t=1217593993714

sursa: ochelari3d.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

am luat filme 3D de pe filelist si am cautat si poze 3d pe net si se vad chiar foarte bine cu ochelari de genul

cel mai tare a fost la Final Destination 3D

am monitor Samsung 2223NW (22")

apoi am instalat si 3D Vision de la nvidia (am 8600 GT) pentru jocuri dar nu se aplica si in cazul tau ca ai placa Intel

Share this post


Link to post
Share on other sites

diferentza e...daca e bezna in camera...vezi filmu in monitor...chenar... pana mea intelegi tu....iar la unele faze din film vei vedea monitoru tot acolo dar pestii , picaturile de apa iesite din monitor. Eu ma uit la filme/desene pe laptop 15" ..intuneric in camera si se vede 3d perfect...my bloody valentine e o faza pe la inceput...smecher smecher se vede efectu 3d

Share this post


Link to post
Share on other sites

nu nu ai nevoie de monitor 3d, doar ca de preferabil filmul sa fie la o calitate maxima hd ca sa vezi efectele calumea, m-am uitat in acelasi timp cu alte persoane...si nu vedeam chiar toate efectele care le vedeau ei, cred ca tine si de fiecare in parte, copiii le percep insa mai bine.

Cele mai reusite poze 3D – prima parte | Teoretic Vorbind

Share this post


Link to post
Share on other sites

ai red-cyan? Bun, cauta Shrek 13 pe net (e un film de 100 mega).

Becu stins.

Sunt filme diferite pentru modele diferite, exista red-blue, orange-blue. Red-cyan era cel mai folosit dar la filmele noi (calatorie spre centrul pamantului, Bloody Vallentine) mi se pare ca folosesc alta combinatie.

Aa si sa nu faci ca niste prieteni care se uitau prima data: inchideau cate un ochi. 3d inseamna sa te uiti cu amandoi ochii:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...