Jump to content
phantomas90

Stergere topic.

Recommended Posts

Eu cred ca o idee ar fi ca cel care incepe un topic sa aiba posibilitatea sa-l stearga.Ar fi mai bine pentru cazurile cand discutia se abate de la subiect.

Sau macar sa poata inchide posting-ul pentru acel topic.

Si eu sunt de acord cu asta. Ar fi si mai bine daca ne-am putea singuri modera propriul topic deschis ca sa putem noi sterge replicile celor care bat campii.

Link to comment
Share on other sites

Nu se poate, nu permite vBulletin

Eu la partea de php, sql si acces pe web sunt total pe langa.Dar ma gandesc la ideea de "temporary admin".Exact cum e la site-urile la care ai pierdut parola si iti trimit ei o parola generata automat.Daca s-ar putea si aici sa se genereze un token de autentificare si, ma rog, sa apara ca un admin a sters postul.Sau nu stiu daca m-am exprimat eu bine.Ideea e ca cel care porneste un topic sa aiba acces la un buton de genu "delete topic".Cand il acceseaza sa aiba drepturi de admin pana se termina actiunea de stergere a topicului.Iar butonul sa fie parte integranta a topicului, ca sa se stearga odata cu acesta.E doar la nivel de idee.Repet: nu stiu nimic de php sau web administration.

Link to comment
Share on other sites

Eu pot sa sterg topicuri O:-)

Poate ceea ce urmeaza e mai interesant decat primul post si nu e necesara stergerea. Daca e atat de necesara o va face un moderator.

Bun atunci fiecare topic sa aiba un fel de request catre admini pentru stergere.Si voi sa le aveti undeva sa le puteti analiza.Ca nah poate nu aveti timp sau nu puteti sa cititi toate topicurile.Iar acel request sa-l poata da numai cel care a inceput topicul.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...