prodil89 Posted June 29, 2010 Report Posted June 29, 2010 (edited) Bah 1337 tu ai demonstrat si acum o saptmana ce fel de om esti.... Nici nu erau urati.....Plm eu cand am venit aici prima oara si te-am vazut ca ai gura ASA DE MARE m-am gandit ca nu o ai degeaba si nu injuri degeaba ca homalaul da mai convins tu....ca nu aveam dreptate TU SI ISTEALER LuATIVA DE MAINI SI SARITI DE PE O STANCA Edited June 29, 2010 by prodil89 Quote
1337 Posted June 29, 2010 Report Posted June 29, 2010 V?d c? v? ofusca?i prea tare de la un c?cat a?a c?... se vede c? nu ?ti?i cand glumesc si c?nd nu. Am avut user pe acest forum dinaintea voastr? , doar c? l-am abandonat... ?i alte chestii, în fine treaba voastra , face?i bor?. Prodil am încercat pentru prima oar? stealerul... tu dac? e?ti a?a expermintat si bazat. Oricum de data asta m-am înv??at minte, unde dai cu bine prime?ti r?u asta e regula de baz? aici. O zi bun?, nu cred c? am s? mai fac posturi noi, vad ca unii nu le apreciaz? a?a cum ar trebuii Quote
1337 Posted June 29, 2010 Report Posted June 29, 2010 begood spar?ii aia sufer? întruna, nu îi mai suport. Quote
Flubber Posted June 29, 2010 Report Posted June 29, 2010 daca bagati toate rahaturile in private place asta.. mai bine uitati-o, ce cred eu ca ar trebuii sa apara acolo ar fi script-uri facute de voi, backdoor-uri, exploit-uri si nu numai, am vazut mai sus ca a pomenit begood de botnet, ceea ce este destul de 'gustos' , alte proiecte ar fi bine venite, precum si root-urile si cate ar mai fi, dar de calitate Quote
fjtr Posted June 29, 2010 Report Posted June 29, 2010 right ... titlul spune tot si eventual sa o ardeti 10 insi pe acolo iar restul sa se mire ce vorbiti voi ... suna asa 95' Quote
BGS Posted June 30, 2010 Report Posted June 30, 2010 @fjtr WHAT THE FUCK VREI TU SA ZICI ACOLO?man vorbeste normal nu am inteles nimic si e a patra oara cand citesc... Quote
zippy Posted June 30, 2010 Report Posted June 30, 2010 daca bagati toate rahaturile in private place asta.. mai bine uitati-o, ce cred eu ca ar trebuii sa apara acolo ar fi script-uri facute de voi, backdoor-uri, exploit-uri si nu numai, am vazut mai sus ca a pomenit begood de botnet, ceea ce este destul de 'gustos' , alte proiecte ar fi bine venite, precum si root-urile si cate ar mai fi, dar de calitateAdevarat...si la parole sa fie postate decat loguri "interesante" Vara asta cred ca intre a invata Python si sa ma distrez in visual basic o sa am si destul timp de RST Quote