Ellimist Posted December 15, 2010 Report Posted December 15, 2010 Pfoai... cati ani ai ma? 12? trebuie sa pun ghilimele ca sa pricepi o ironie?)) Imi plac glumele tale de profesionist, da nu cred ca ai inteles ideea. Oricum am incetat discutia, nu ma pot ridica la nivelul tau.P.S. E de cacat semnatura. Fara nici o ironie. Sper ca pe asta sa o intelegi. Quote
Krisler12™ Posted December 15, 2010 Author Report Posted December 15, 2010 Pfoai... cati ani ai ma? 12? trebuie sa pun ghilimele ca sa pricepi o ironie?)) Imi plac glumele tale de profesionist, da nu cred ca ai inteles ideea. Oricum am incetat discutia, nu ma pot ridica la nivelul tau.P.S. E de cacat semnatura. Fara nici o ironie. Sper ca pe asta sa o intelegi.Dar arata tu ce stii sa faci. Vreau si eu sa vad la ce te pricepi tu sa faci de te crezi asa de genial. Poate pui si niste tutoriale sa am si eu de unde invata ceva. Quote
Paul4games Posted December 15, 2010 Report Posted December 15, 2010 Da de semnatura mea ce ziceti:)))?e facut de y.xakep Quote
prodil89 Posted December 15, 2010 Report Posted December 15, 2010 E mai tare decat toti dinti lu' krisler Quote
Moderators Dragos Posted December 15, 2010 Moderators Report Posted December 15, 2010 Da de semnatura mea ce ziceti:)))?e facut de y.xakepYouTube - E ok, ba! Quote