Ellimist Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 Am si eu un blog pe care am pus adsense, si am cativa prieteni care imi dau zilnic cateva clickuri. Este ok? Sau Google-ul zbiara ca aceleasi persoane dau zilnic click? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLegoLLaS Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 o sa-ti iei disable peste ceva timp...te mai lasa pana pe la 30-40 $ si papa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellimist Posted July 1, 2010 Author Report Share Posted July 1, 2010 Dar scrie asa ceva in TOS-ul lor? ca nu am gasit.....am deja 40 eur si imi faceam sperante sa ii scot, cat mai repede cand ajung la 70. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLegoLLaS Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 parca la 100 era...acum depinde si cat faci pe zi, cae click-uri primesti.Sfatul meu: sa nu te joci cu proxy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellimist Posted July 1, 2010 Author Report Share Posted July 1, 2010 nici un proxy, nimic, limita este 100 $=70 eur, doar vreo 6-7 prieteni care dau zilnic 3-4 clickuri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLegoLLaS Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 pai o sa verifice ip-urile si....acelasi ip 4 clickuri/zi...bate la ochi exact asa am patit si eu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisler12™ Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 parca la 100 era...acum depinde si cat faci pe zi, cae click-uri primesti.Sfatul meu: sa nu te joci cu proxyCa tot ai pomenit de proxy. Nu vreau sa deschid alt topic ptr. ca are legatura 90% cu ce se vorbeste aici.Sa zicem ca ai un blog, asa cum zice cel de mai sus, si iti pui adesnse pe el.Esti cuminte, nu dai click pe propriile add-uri si nici nu folosesti proxy.Ce se intampla in cazul in care altcineva (probabil certat cu tine sau doar simplu idiot) foloseste anumit un proxy si da click pe reclamele addsense de pe situl tau ?Te baneaza Google sau nu ? Ce se intampla in acest caz ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisler12™ Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Cum sa nu scrie in ToS? Fraudulent Clicks = > BAN, e simplu. Nu te teme, stiu ei sa te detectezeFolosesti http://www.google.com/support/adsense/bin/request.py?hl=en&contact_type=invalid_clicks_contact si le spui ca ai vazut unusual clicks/activty si gataPai si eu cum o sa-mi dau seama daca cineva da click pe reclamele mele addsense folosind un proxy sau nu ?[intrebarea poate parea oarecum simpla dar nu le am cu asta si de asta intreb]Multumesc ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisler12™ Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Dar daca e doar un singur click care vine de la unu care a folosit proxy, Google face urat ?De la cate clickuri de astea "mascate" ar trebui sa imi fac griji ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NullCode Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 Iti garantez ca deja ai luat ban, doar ca nu au apucat sa te anunte Sigur ai un procent foarte mare de vizitatori->clickuri. Adica daca ai vreo 100 de vizitatori si 20 din iei dau clickuri frecvent, sigur e ceva dubios. Eu zic deja sa te gandesti sa iti faci alt site si alt cont de adsense, ca deja sunt banate amandoua.Imi pare rau sa iti zic asta, dar sa stii ca google e mai destept ca tine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisler12™ Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 Eu ma gandeam la urmatoarea situatie:-ai un site cu un venit URIAS din adsense;-te mananca limba sa spui cuiva sau pur si simplu cineva caruia nu ii pra convine asta se gandeste sa faca urmatorul lucru: 1.intra in fiecare zi pe situl tau folosind un proxy si da click pe reclamele adesense; 2.intra doar o singura data sau de doua trei ori si da click pe acele reclamefolosind un proxy dupa care nu mai intra deloc ca se plictiseste sau poate o sa mai intre cand mai are el chef o data la trei luni sau cum ii tuna lui;Ce va face google in fiecare din aceste doua situatii care chiar se pot intampla oricui de pe acest forum ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiTzu Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Dar nu vad care e problema , eu mi-am facut un blog si mi-am bagat adsense pe el. Fac reclama pe mirc si pe vreo 10 id'uri de mess la blog si baietii dau clickuri pe reclame.Cred ca nu iau disable Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellimist Posted July 8, 2010 Author Report Share Posted July 8, 2010 uite ca incet incet, am facut 60 euro, mai imi trebuie inca 10 ca sa pot scoate si cred ca ii voi aveam in 5-10 zile....credeti ca mai pot sa iau ban acum? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LcS Posted July 25, 2010 Report Share Posted July 25, 2010 Iti inchide contul:) maxim 5 click pe luna de pe acelasi ip... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeDu Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 asa am luat eu ban , mai bine nu incerca si las-o balta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frio Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 @ellimist: sunt slabe sanse sa poti retrage banii. mai ales ca acele clickuri sunt date de aceleasi ip-uri. am avut si eu adsense, am incarcat 2 conturi cu cate aproape 1000$ si mi-au inchis conturile exact cand trebuiau sa faca plata. motivul: aveam raportul (nr vizitatori)/(nr clickuri) prea mic (foarte multa lume care intra dadea click pe reclame). MANARIILE CU GOOGLE NU PREA MERG.@Krisler12™: cu putine clickuri de pe proxy nu cred ca te baneaza. acum depinde si de cati sunt cei care dau clickuri valabile. gandeste-te ca se intampla ca unii din spatele unor proxy sa mai dea click-uri pe adsuri. ce ar insemna ca google sa opreasca toate conturile posesorilor??? sistemul e de asa natura facut incat in principiu doar cei cu clickuri valide sa primeasca banii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Park Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Deci majoritatea povestilor pe care i le-ati spus sunt aberante si lipsite de adevar. Nimeni din cadrul Google Adsense nu sta calare pe un anumit publisher pentru a-i vedea ilegalitatile. Botul detecteaza automat ilegalitatile, si contul este dezactivat in momentul in care, se atinge pragul maxim de infractionalitate, si asta se bazeaza pe anumite criterii, si anume: vechimea contului, media clickurilor, media castigurilor in raport cu clickurile, media CTR-ului. Deobicei, daca iti pui prietenii sa iti dea click, si in afara acestor clickuri, altele nu mai vin de la utilizatorii ce vin direct din motoarele de cautare, cu siguranta poti fi banat, insa nu este o idee de batut in cuie. Cat despre utilizarea proxy-urilor in cadrul sistemului Adsense, e de mult pierduta, botul detectand automat aceasta frauda si eliminand castigurile si clickurile generate prin acest sistem.Daca contul dvs. are mai putin de un an de zile, cu siguranta veti fi prioritari in cadrul verificarilor lunare, deoarece utilizatorii noi mereu incalca politica Adsense. Mai nou, aveti norocul de va indifuza anunturile pe un anumit site, spre exemplu, daca aveti reclame pe 5 site-uri, iar site-ul A incalca politica Adsense, nu va va fi banat tot contul, ci doar nu va mai fi permisa afisarea anunturilor pe site-ul A. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogusan Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 daca cineva are free movies online si altul ii face concurenta, ala poate sa se duca pe siteul aluia si sa-i dea 123213 clickuri, apoi mai baga un proxy mai da 124213 clickuri etc.deci contul aluia va fi banat?EVIL!daca ar fi asa, iti dai seama cati ar abuza ca sa scape de concurenta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lordMiTnIcK Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 nu e chiar asa usor, mai degraba i-ai face reclamatie la google ca distribuie filme fara copyright decat sa dai o gramada de click-uri fiindca el o sa raporteze unusual activity, google o sa investigheze si o sa-si dea seama ca sunt generate click-urile si atunci nu faci mare lucru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexarpad2003 Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Postez aici, nu mai deschid alt topic. La modemurile diginet mobil rds la fiecare conectare iti aloca alt ip.Daca dau click pe reclame de pe ip-uri diferite se poate intampla ceva ?Si ca sa fie mai credibil o sa intru pe site cautand dupa cuvintele cheie care stiu ca imi aduce site-ul in primele 2-3 pagini. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
albertynos Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Bai ar fi trebuit sa facem si noi (romanii) un grup cum sunt cei de pe hackforums unde fac click exchange.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertutzu Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 adesense e ca pula...si da daca eu bag proxy si dau click pe addurile tale belesti pula SIMPLU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexarpad2003 Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 (edited) Ok vad ca nimeni "no response" la intrebarea mea asa ca voi incerca pe contul meu de adsense si voi veni cu rezultate daca va intereseaza. Edited August 2, 2011 by alexarpad2003 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D3mEnT Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Ai alt ip, dar nu ai si alt mac. Deci, vei prima ban! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexarpad2003 Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Deci monitorizeaza si mac-ul. Esti sigur ? Pentru ca si mac-ul, numele pc-ului, se pot schimba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...