demon_zone Posted July 3, 2010 Report Posted July 3, 2010 1. clasic 2. a lil' darker 3. a lil' more darker 4. clasic cu borduri Quote
Guest Mosad Posted July 3, 2010 Report Posted July 3, 2010 robotul alb din mijloc fute toata poza Quote
curiosul Posted July 3, 2010 Report Posted July 3, 2010 robotul alb din mijloc fute toata pozaNu cred, ii fain bravo.. Quote
Guest .TinKode. Posted July 3, 2010 Report Posted July 3, 2010 Ma gandisem si eu la cuburi, dar am facut cu scris 3D ca asa a fost pe moment! App incearca cu Lime sau Blue deschis la cuburi. Quote
demon_zone Posted July 3, 2010 Author Report Posted July 3, 2010 daca tu imi faci un cub exact cum am facut eu ( de la 0 ), eu iti dau 10 miirobotul alb din mijloc fute toata pozaincepusem sa-mi pierd rabdarea cu decupatul Quote
begood Posted July 3, 2010 Report Posted July 3, 2010 @demon_zone in povray ies chestii super interesantede exemplu cubul ala ti-l faceam (anu trecut) din sticla (rubin) cu indicele de refractie care il doreai tu, luminozitate, etcar trebui sa ma reapuc de scripting in povray Quote
Guest .TinKode. Posted July 3, 2010 Report Posted July 3, 2010 daca tu imi faci un cub exact cum am facut eu ( de la 0 ), eu iti dau 10 miiincepusem sa-mi pierd rabdarea cu decupatulCrezi ca e greu sa folosesti CTRL+T si o reflexie + transparenta? Quote
demon_zone Posted July 3, 2010 Author Report Posted July 3, 2010 daca tu crezi ca e exact cum ai spus tu, atunci favreau sa-ti vad rezultatulmarele photoshop-er Quote
Guest .TinKode. Posted July 3, 2010 Report Posted July 3, 2010 daca tu crezi ca e exact cum ai spus tu, atunci favreau sa-ti vad rezultatulmarele photoshop-erThanx Thanx, am intarziat putin ca am zis sa fac ceva mai frumos! Quote
Guest Mosad Posted July 3, 2010 Report Posted July 3, 2010 odata daca mai vad robotelul ala alb fac icter mecanic Quote
Arduino Posted July 3, 2010 Report Posted July 3, 2010 Voi in universul vostru mic si limitat ati auzit numai de bitmap.Dar cu programe de grafica vectoriala gen Inkscape, cuburile alea se fac extrem de usor, folosind cateva click-uri. Quote
Guest .TinKode. Posted July 3, 2010 Report Posted July 3, 2010 Voi in universul vostru mic si limitat ati auzit numai de bitmap.Dar cu programe de grafica vectoriala gen Inkscape, cuburile alea se fac extrem de usor, folosind cateva click-uri.De asemenea poti face din 5 click-uri in Adobe Illustrator. Dar fiecare cu placerile lui. Quote
cmiN Posted July 4, 2010 Report Posted July 4, 2010 Cubul lui demon are ceva reflexii in plus pe fata superioara, dar in primul rand ma sperie robotii aia , serios acum, si in al doilea rand trebuie sa fii prea atent sa remarci detaliile de baza ale pozei care o fac mai deosebita, dar nu prea se inteleg culorile, pare asa cam cu purici (grain d-ala) si culori 256. La prima vedere nu se observa ceea ce trebuie. Quote
demon_zone Posted July 4, 2010 Author Report Posted July 4, 2010 asta era ideaoricum, nu te compari cu mine in photoshopesti la inceput Quote
Guest .TinKode. Posted July 4, 2010 Report Posted July 4, 2010 asta era ideaoricum, nu te compari cu mine in photoshopesti la inceput Reflexile alea se fac cu Pen Tool + transparenta imediat. In plus nici nu era nevoie sa decupezi ce ti-am dat eu. Puteai sa folosesti efectul de Multiply. Acel text blue, nu se potriveste deloc (culoarea). Robotelul ala l-ai decupat prost. Unde e aia in cub in partea dreapta-sus nu e imbinat bine deloc, se vede naspa. Culorile BG-ului sunt naspa (256 culori cum spunea cMIN). Si pana la urma ce ramane frumos in acest wallpaper? Niste reflexi la o bucatica de cub?Tu m-ai pus sa iti fac un cub ca al tau (nu identic cu aceleasi reflexi).Poate esti mai bun ca mine, asta e. Sper sa faci ceva marfa sa imi placa si mie si sa ma impresioneze cat de cat. Quote