Jump to content
hozarares

Cum ar trebui sa fie la Vama Veche ....

Recommended Posts

Posted

neste tarani astia cu vama veche.nai cu cine domnule..toti pustii cu 2 clase mai mult ca trenu se cred cool daca sa cazeaza pe camp si se caca in galeata pe care galeata o golesc in mare.cand o sa intelegeti si voi ba ca turism e ala cand vezi ceva maa..senzatii cand ramai cu o experienta.mai bine imbat la un wc public ca stiu macar ca am unde borasc.

Posted (edited)
  ronin33dan said:
Care esti din Constanta ...plecam la noapte fraudulos !!! Ycemannnnnnn......da salupa la apa vere !!!

gata omu...pun berea la rece :D ... vezi ca au anuntat astia canicula la constanta :> ai venit la fix ... hai poate bem o bere rece la soare...

Edited by yceman
Posted

vama veche nu inseamna turism. Ci simplu loc de recreere si distractie cat de cat ieftin pentru tineri unde te lasa sa-ti pui cortu. Nu vin turistii bulgari in Vama veche ca nu le arde de meniuri traditionale pe baza de hamsii.

Celelalte statiuni, da, merita o comparatie din care reiese ca tot la frunza am ramas. Chiar, filosofic vorbind, primul conflict interuman a aparut in momentul in care Eva a descoperit ca frunza lu Adam are acelasi design cu a ei?