Fitty Posted August 5, 2010 Report Posted August 5, 2010 Am vazut ca se cauta bling bling-uri d-astea si cum unii dintre voi m-ati rugat sa va arat cum se face...poftim0. Inainte sa te apuci de asta, descarca brushurile: My Famous star bling (Photoshop and GIMP brushes)1. Creezi o imagine noua 2000x1000, mai mare asa, fundal transparent2. Scrii ce vrei in ea (Text tool), cat de mare poti. Recomand ca font Arial Black negru(250px), dar merge orice font si orice marime. Pe layer-ul cu textul, mergi la Blending Options, bifezi stroke (13-15px, culoarea rosie).3. Rasterizeaza layer-ul4. Fa un layer nou. Selecteaza layerul nou si pe cel cu textul cu Ctrl click apoi click dreapta - Merge layers.5. Selecteaza culoarea neagra, din interiorul literelor (poti folosi Shift + Magic Wand Tool sau poti selecta dupa culoare) si sterge-o. Ideea era sa creezi un text doar cu contur, fara umplere.6. Pe layer-ul cu textul, mergi la Blending Options si bifeaza Gradient Overlay. Gradientul trebuie sa fie asa: solid, compus din 3 culori: prima - #F6FF00; a doua - #FF00DD; a treia - 00BFFF. Unghiul gradientului: -45 grade.7. Creeaza un layer nou, ca background (dedesubtul layerului cu textul, complet negru (poti sa il stergi la final).8. Creeaza o copie a layer-ului cu textul si mut-o dedesubt. Pe aceasta copie aplica filtrul Gaussian Blur (16 px)9. Pe layer-ul principal, nu pe copie, poti sa te mai joci cu inner light, daca iti place mai luminos.10. Tot pe layer-ul principal, pune brush-urile alea pe la coltul literelor (250px, cam asa de mari).11. Flatten image12. Quote
kasmir Posted August 5, 2010 Report Posted August 5, 2010 poti sa-mi faci si mie un banner sau ceva de genu pe care sa scrie Carder sau Carder.ro ? Quote
Nytro Posted August 5, 2010 Report Posted August 5, 2010 Urasc astfel de tutoriale... Nu se invata nimic din ele. Quote
LLegoLLaS Posted August 5, 2010 Report Posted August 5, 2010 http://i33.tinypic.com/29zzb0p.png ...poate-ti place asa (ti-am lasat bg transparent) nu-mi plac blin-blingurile alea din colturi Quote
kenny Posted August 5, 2010 Report Posted August 5, 2010 Balada homosexualului de Toni, tare tutorial ! Quote
Fitty Posted August 5, 2010 Author Report Posted August 5, 2010 Urasc astfel de tutoriale... Nu se invata nimic din ele. Nici nu ma astept sa invat pe cineva Photoshop, doar mi s-a parut prea tare scrisu' asta Te referi la modul in care e facut, robotic, pas cu pas? Sau... Quote
Nytro Posted August 6, 2010 Report Posted August 6, 2010 Da, fa aia, seteaza culoarea aia... Nu se invata nimic din asta, si asa sunt 95% din tutorialele Photoshop. Oricum imi place ce a iesit Quote
sharkyz Posted August 6, 2010 Report Posted August 6, 2010 (edited) Parerea mea este ca poti invata photoshop si asa,adica citesti mai multe tutoriale pana inveti comenzile si aplici cunostintele din tutoriale pana reusesti sa iti faci propriul tutorial.on:Folositor tutorialul,thanx Edited August 6, 2010 by sharkyz Quote