Guest Nemessis Posted August 9, 2010 Report Posted August 9, 2010 Dedicatie pentru kw3http://www.2shared.com/video/52NBCaih/shit.html Quote
blech Posted August 9, 2010 Report Posted August 9, 2010 times downloaded 1.... acu o sa ma bantuie imaginea asta...offtopic: iar da eroarea aia cand vrei sa postezi....aia cu tokenu, a trebuit sa intru cu skinu obisnuit... Quote
dragosh1904 Posted August 9, 2010 Report Posted August 9, 2010 numai nimeream shift+del [am vazut altele mai rele:-&] Quote
demon_zone Posted August 9, 2010 Report Posted August 9, 2010 care mai stie filmuletu ala cu alea 2 japoneze care isi mancau cacatu?ah, ce vremuri . . . Quote
daatdraqq Posted August 9, 2010 Report Posted August 9, 2010 care mai stie filmuletu ala cu alea 2 japoneze care isi mancau cacatu?ah, ce vremuri . . .Eu am vazut unu' cu doua care o puneau pe a 3-a sa le manance handelu ,si aia abia astepta sa se mai cace una sa-l haleasca ,tot pe vremuri .Nu se mai fac filme bune in ziua de azi . Quote
curtuy Posted August 9, 2010 Report Posted August 9, 2010 Legat de 2girls1cup mai este 1man1jar. Quote
iceman99 Posted August 9, 2010 Report Posted August 9, 2010 2girls1cup si 1man1jar erau tari mai demult !)si acum tin minte cand am primit linkul de la cineva nu imi venea sa cred ! mai nou gasesti de toate trebuie doar sa google-esti bine ! Quote
loki Posted August 9, 2010 Report Posted August 9, 2010 (edited) 2girls1cup e doar o reclama la un film scos de hwvmedia. Simplu, au aruncat o secventa moka pe net care s-a raspandit ca potarnichea si le-a reusit reclama. Pe torente le gasesti pe toate cu brazilience lesbiene cacate din tot sufletu. Situl lor e destul de vechi, ofereau previewuri la filme cu poze arhivate, parola arhivei era "v61a". Mai tare decat 2girls1cup e tot ce apare sub marca "kinky thai". Si cu asta inchei enciclopedia kktionista. Ah, search "lord of the dung" Edited August 9, 2010 by loki Quote