Jump to content
prodil89

Gluma proasta a unui jurnalist sportiv din Franta: Cu romanii "trebuie sa fii atent"

Recommended Posts

Jurnalistul sportiv francez Nelson Monfort a facut o gluma proasta la adresa romanilor, pe postul de televiziune France 2, in cadrul Campionatelor Europene de Natatie din Budapesta, relateaza site-ul de stiri Le Post Referindu-se la faptul ca inotatoarea franceza de origine romana Roxana Maracineanu, care se afla in studio, este trezorierul fan clubului unei alte sportive din Franta, Monfort a comentat: "Trebuie sa fim atenti cu romanii pe acest plan".

Nelson Monfort se pregatea sa o intervieveze, la Budapesta, in timpul Campionatelor Europene, pe inotatoarea franceza Aurore Mongel.

Acesta i-a mentionat sportivei ca este foarte apreciata, iar Roxana Maracineanu, inotatoare franceza nascuta in Romania si consultant al televiziunii franceze, este principalul ei suporter.

"Si este trezorierul fan club-ului tau, asa ca atentie, deoarce cu romanii trebuie sa fim atenti pe acest plan", a comentat Monfort.

Ulterior, sesizand protestele colegilor sai, jurnalistul a adaugat: "Dar tu stii cat te iubesc, Roxana, spun asta in gluma".

More...

[url=http://www.hotnews.ro/stiri-international-7688857-video-gluma-proasta-unui-jurnalist-sportiv-din-franta-romanii-trebuie-fii-atent-cand-vorba-administrarea-banilor.htm]VIDEO Gluma proasta a unui jurnalist sportiv din Franta: Cu romanii "trebuie sa fii atent" cand e vorba de administrarea banilor - International - HotNews.ro[/url]

Link to comment
Share on other sites

ba io miros ca treaba e alta.nu se apuca asa pe nepusa masa presa sa comenteze ca basescu a bagat 1 mil de moldoveni hoti si barbugii in ue, italienii sa racaie taberele..nu uitati ca basescu e un taur intr un magazin de portelane.asta tipu' de la fmi, comparatia romaniei cu ungaria in ceea ce priveste criza economica ceva pute...si nu e gura slobozita a lu' nuti.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...