Jump to content
SlicK

[RST] vplay.ro treci peste timpul de asteptare

Recommended Posts

Guest demisec
Posted

Nu ai inteles.Timerul se activeaza dupa ce urmaresti un episod.Tu poti pacali site-ul urmarindu-l offline.

Posted

Sal. Am si eu o problema cu programul acela care sari peste timpul de 30 de minute. Acum o saptamana imi mergea dar acum cand copy link-ul imi apare Oops! This page appears broken. DNS Error - Server cannot be found. Stiti cumva cum repar asta???

Posted

L-am luat si eu azi , si dupa ce bag linkul ma duce pe o pagina pe localhost:91 si ramane blank.Am vazut ca aseara au facut ceva maintenance , au reparat ? daca da , vreo sansa sa mearga din nou?

Posted
Nu citesti si tu mai sus oleaca?Ti-ai facut cont doar pentru acest post,,,

mda... mai mult pt chestia asta... pt k nu le am cu hack sau alte chestii... da am nevoie de un programel pt a scapa d timpu acela d jum d ora de pe vplay.

Posted

mii de multumiri lui slick dar...

File name: fileshare.ro_Vplay0Wait.zip

Submission date: 2010-09-02 19:09:59 (UTC)

Current status: finished

Result: 8/ 34 (23.5%)

e cam mult ca sa fie false positive nu crezi?

Posted

Alt destept... Yahoo! Manager, tampenia aia a mea, era detectata de o gramada de antivirusi. Si ai sursa acolo, te uiti in ea, si vezi ca nu face nimic.

Si uita-te si tu ca ce anume e detectat. Nu, gata, scan, e virus...

Posted

care este motivul pt care ai postat? ca esti cam pe langa subiectul thred-ului...

o sa-ti dai warn sigur? sau o sa ma arzi iar pe mine de dragul functiei tale...

eu doar mi-am spus parerea... este un program ok dar putea sa zica, frate...e de la upx packer sau un motiv ceva pt care este detectat asa...

te pripesti mereu la tras concluzii nytro... poate sa fie oare din cauza varstei... o sa te schimbi cu timpul.

Posted

Amice, tocmai ai zis ca programul asta e un virus. Vino in plm cu dovezi, analizeaza-l, nu cu un scan de 2 lei. Si tocmai de asta nu sunt in afara subiectului, ti-am dat exemplu, sa inteleaga si tampu de tine, ca nu e un virus, si ca de multe ori antivirusii gasesc fisiere inocente ca "virusi". Ce vrei, sa posteze sursa, sa o hexeze toti ratatii? Nu ca unul ca tine ar sti ce sa faca cu o sursa, dar na, trebuie sa iti explic.

Daca mai vrei sa zici ceva dai PM.

Posted

daca vrei ne putem certa pe privat... eu nu am zis ca e virus...

am zis ca e un false positive dar vroiam o explicatie pt acel fals positive.

dupa cum ziceam... concluzii pripite din partea ta!

Posted

Pai spune ca banuiesti ca e un flase positive, nu zice ca "moama, il detecteaza 8 antivirusi" si atat. Si cui ceri explicatie? Lui Slick? El a facut antivirusii aia? Cere-le alora.

Se pot trimite mailuri pentru false positive, dar nu sta nimeni sa trimita, nu are rost, nu ii pasa lui Slick ca se trezesc unii ca e programul detectabil. :)

Posted

pana la urma este vre-o solutie pentru timplul de pe vplay ? pentru ca am patit si eu exact ca

Xh3LaR

L-am luat si eu azi , si dupa ce bag linkul ma duce pe o pagina pe localhost:91 si ramane blank.Am vazut ca aseara au facut ceva maintenance , au reparat ? daca da , vreo sansa sa mearga din nou?