Jump to content
SlicK

[RST] vplay.ro treci peste timpul de asteptare

Recommended Posts

Posted

la un moment dat nu mai merge nici cu disconnect connect ca se ia pe user si atunci e mai nasol ,poate reuseste Slick sa faca un update la programelu asta si o sa mearga din nou,pana atunci vplay.ro face multi multi bani :) bafta lor.

Posted
la un moment dat nu mai merge nici cu disconnect connect ca se ia pe user si atunci e mai nasol ,poate reuseste Slick sa faca un update la programelu asta si o sa mearga din nou,pana atunci vplay.ro face multi multi bani :) bafta lor.

sunt deacord cu kojack

Posted
daca nu ati sters linku cu 7 zile vip in care aveti contu... dati click iar pe el dupa ce expira.. si mai aveti 7 zile vip.. si tot asa ;) sper ca va ajuta asta cu ceva..

Inca merge...m-ai salvat, sar'mana.

Posted

am incercat cu 3 browsere aceas problema

http://localhost:91/waiting/843ik57r/

Aceast? pagin? Web nu este disponibil?.

Pagina web de la http://localhost:91/waiting/843ik57r/ poate fi temporar nefunc?ional? sau a fost mutat? definitiv la o nou? adres? web.

EDIT

Ciudat cand imi merge cand nu acum merge gata multumesc !!!

Trebuie sa pui linkul fara ultimul "/" ca sa mearga din cate am vazut daca pui vplay.ro/waiting/843ik57r/ nu merge daca pui vplay.ro/waiting/843ik57r merge..

EDIT

Mam grabit sa vorbesc... arata playeru dar cand dai play..

Video not found or acces denied/video/mp4?383fd73

Posted

un javascript nu gasiti sa treaca de counter ?

gen javascript:(new Counter($("counter"), 000, $("play_btn"), "/watch/s2vts4jd/")).init();

sau ca la rapidshare .. etc ?

epositFiles

javascript: show_url(1);

RapidShare

javascript: for (i=0; i<100; i++) { fc(); }

MegaUpload

javascript: for (i=0; i<50; i++) { countdown(); }

LetItBit

javascript: for (i=0; i<60; i++) { topFrame.Glide(); }

Posted

bai slickule am crezut ca merge da .....nu merge .... cum zicea cineva mai sus .... apare plyeru da nu ruleaza serialu .... oricum iti multumim ca ai incercat .... poate reviii cu vre-un update !!!