JustNick Posted August 20, 2010 Report Posted August 20, 2010 (edited) Salut.Am vazut ca in trecut au existat anumite probleme si nelamuriri cu asa zisul BlackAttack acesta nu este un virus ci este detectat ca virus pentru ca are iconul de la turkojan.Programul il gasiti aici http://www.google.ro iar cine doreste sursa imi poate lasa un PM aici sau pe N-IT (MadMaN). Edited August 20, 2010 by Nytro Quote
AlStar Posted August 20, 2010 Report Posted August 20, 2010 Salut.Am vazut ca in trecut au existat anumite probleme si nelamuriri cu asa zisul BlackAttack acesta nu este un virus ci este detectat ca virus pentru ca are iconul de la turkojan.Programul il gasiti aici N-iT.iNFO • Black Attack : Unsorted - N-iT.iNFO iar cine doreste sursa imi poate lasa un PM aici sau pe N-IT (MadMaN).Unde ai vazut? Ce-ai vazut? Quote
JustNick Posted August 20, 2010 Author Report Posted August 20, 2010 aici pe forum.am vazut nu stiu parca a ajuns pe la cosul de gunoi postul.sevex mie nu imi miroase a reclama daca tu asa crezi este problema ta am pus link direct catre site pentru ca nu l-am mai urcat si pe alt server. Quote
Nytro Posted August 20, 2010 Report Posted August 20, 2010 Daca postezi ceva, pune link-ul catre program, nu catre forumul ala. Data viitoare ai ban. Trashed. Quote