Paul4games Posted August 22, 2010 Report Share Posted August 22, 2010 (edited) As avea nevoie de 2-3 conturi pe siteul www.orange.ro,daca are cineva imi da daca nu asta e dar nu va apucati sa faceti spam ca fati un stealer si kkt-uri dinastea ca m-am saturat sa fac spreading la serverul de rat....Ps: Pe PM daca se poate! Edited August 22, 2010 by Paul4games Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dra3Q Posted August 22, 2010 Report Share Posted August 22, 2010 : nu mai am conturi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest User Name Posted August 22, 2010 Report Share Posted August 22, 2010 se pot transfera bani,din cate vad.mersi de conturi ,inca odata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul4games Posted August 22, 2010 Author Report Share Posted August 22, 2010 Mersi mult! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevex Posted August 22, 2010 Report Share Posted August 22, 2010 Am cred ca 6 abonamente deci 6 * 200 = 1200 Euro = garda la poarta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest User Name Posted August 22, 2010 Report Share Posted August 22, 2010 mai sa-mi bag pula,cum de la mine nu merge:|.si culmea,imi spune ca exista o cumanda in procesare.ciudat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonyx Posted August 22, 2010 Report Share Posted August 22, 2010 nu mai fiti ma ratati.nu mai bagati conturi publice, a spus baiatu PM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dra3Q Posted August 22, 2010 Report Share Posted August 22, 2010 mda merge sa reincarci bine ca nu le-am postat pe toate...Care ati fost nesimtitu de ati bagatdata ultimei facturi 07/08/2010valoarea ultimei facturi 602,97 RONvaloare totala facturi neachitate 602.97 RON Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul4games Posted August 22, 2010 Author Report Share Posted August 22, 2010 (edited) mda merge sa reincarci bine ca nu le-am postat pe toate...Care ati fost nesimtitu de ati bagatdata ultimei facturi 07/08/2010valoarea ultimei facturi 602,97 RONvaloare totala facturi neachitate 602.97 RONTrebuia sa le trimiti prin pm,oricum ala care o incarcat cu atata este un idiot pentru a omul care are abonamentul sigur se va duce la politie+ca il va suan pentru ca yi apare pe telefon mesaj ca numarul respectiv a fost reincarcat cu n euro(macar daca il ducea mintea baga de pe toate conturile cate 20 de euro si nu avce nici o treaba...) Edited August 22, 2010 by Paul4games Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dra3Q Posted August 22, 2010 Report Share Posted August 22, 2010 treaba lor cine se risca:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul4games Posted August 22, 2010 Author Report Share Posted August 22, 2010 Convorbirile sunt pastrate.Creditul il folosesti de pe numarul tau de telefon in scopuri personale sau de genul acesta.Numerele apelate plus mesajele sunt salvate.Daca face plangere la politie nu e nevoie decat sa verifice ce am scris mai sus si cuiva nu-i va fi bine.Nu ma intereseaza,cel care sia reincarcat telefonul cu n euro va plati eu nu am facut absolut nimic,doar am cerut niste conturi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luke999 Posted August 22, 2010 Report Share Posted August 22, 2010 Vreau si eu un cont daca se poate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul4games Posted August 22, 2010 Author Report Share Posted August 22, 2010 Ziceam doar ca din moment ce acel credit va fi folosit pentru contactat persoane cunoscute cineva va avea de suferit, iar ca sa-l folosesti pentru altceva nu prea ai cum.Ba da poti sa il folosesti in multe feluri(platesti anumite lucruri cu sms-uri) oricum ala care si incarcat cu atatia euro e prost de bubuie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dra3Q Posted August 22, 2010 Report Share Posted August 22, 2010 eu nu am treaba v-am dat conturile dar eu nici nu am orange am vodafone:)conecting people:)asa ca ... la mititica da orez bun! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blech Posted August 22, 2010 Report Share Posted August 22, 2010 nu inteleg motivul pentru toata zarva, nu am folosit niciodata chestii de genul dar cel care a reincarcat cu 200 sigur a facut-o cu un scop...adica sa nu credeti ca o sa vorbeasca sau o sa dea sms normale de toti banii aia. probabil a cumparat ceva prin sms online unde nu are datele bagate si gata... cine-l prinde pe ala?ps: a fost vreo stire la televizor in care sa arate pe cineva prins pt magarii cu sms-uri? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slym Posted August 22, 2010 Report Share Posted August 22, 2010 De ce va panicati toti asa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dra3Q Posted August 22, 2010 Report Share Posted August 22, 2010 nu nu este inainte..... am modificat eu dupa measju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boradarius Posted August 22, 2010 Report Share Posted August 22, 2010 pai si cum faceti rost de conturi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...