predoi Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 pe aia care o ardeau cu nr. suprataxa tocmai ce i-a legat luna trecuta...vreo 30 insi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flubber Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Ma amuzati, asa precum ii amuzati si pe altii (mult mai priceputi) ce nu se obosesc a da reply, pentru ca isi ocupa timpul cu altceva mult mai pretios. Iar, aici ma refer la reply-uri de genul 'pe aia care o ardeau cu nr. suprataxa tocmai ce i-a legat luna trecuta...vreo 30 insi' si 'este cineva dispus sa-mi explice si mie cum se fac bani cu sipurile?' etc.; unde membrii au cateva post-uri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
norrow5210 Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 hello,guys,i am sandy cai ,come from Washington Sealttle,i want to make friends here..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KastoreX Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 (edited) salut, nu cred ca scanneru ala postat pe google mai e ceva de capu lui, si orice alt scanner gen bruteforce .. suntem in 2011 iar cei ce au un server asterisk .. nu cred ca isi mai permit sa aibe user si parole asemanatoare cine crede asta se inseala, vei gasi vrun hotel ori o firma care are deschis doar local iar tu vei verifica zeci de prefix-uri pana ai sa face febra mentala. ca sa gasesti ceva studiati asterisk , freepbx , tribox si alte cpanele asemanatoare. asta e doar ca un sfat despre sip si bani care se fac din ele. e o poveste "uni fac altii fac" ceea ce vrea sa va spun este SE FAC BANI BUNI doar cu conditia sa fi as in ceea ce se numeste HACKING . fiinca nu toti mucosii stiu unele chestii.success. Edited November 11, 2011 by KastoreX 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
call911 Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 decat sa va tot chinuiti cu bruteforce mai bine incarcati credit la provideri e mult mai simplu si eficent.>< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
microbu Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 decat sa va tot chinuiti cu bruteforce mai bine incarcati credit la provideri e mult mai simplu si eficent.><cum incarci credit la provider? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrianct Posted April 7, 2011 Author Report Share Posted April 7, 2011 Care vreti un pont bun si actual datimi pm si va raspund cand am timp. Merge ca uns daca aveti oameni in uk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deweler Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 salut, nu cred ca scanneru ala postat pe google mai e ceva de capu lui, si orice alt scanner gen bruteforce .. suntem in 2011 iar cei ce au un server asterisk .. nu cred ca isi mai permit sa aibe user si parole asemanatoare cine crede asta se inseala vei gasi vrun hotel ori vreo firma care are deschis doar local iar tu vei verifica zeci de prefix-uri pana ai sa face febra mentala. ca sa gasesti ceva studiati asterisk , freepbx , tribox si alte cpanele asemanatoare. asta e doar ca un sfat despre sip si bani care se fac din ele e o poveste "uni fac alti fac" ceea ce vrea sa va spun este SE FAC BANI BUNI doar cu conditia sa fi as in ceea ce se numeste HACKING . fiinca nu toti mucosi stiu unele chestii.success.sa mori tu mai kastorica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
call911 Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 cum incarci credit la provider?Cumperi credit , cum procedezi la vodafone cant iti cumperi un cod de reincarcare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtfid Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 da te duci la orice chiosc si ceri o reincarcare pt conturi sip .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
call911 Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 da te duci la orice chiosc si ceri o reincarcare pt conturi sip ....ceva de genu , uite aici un exemplu : CheapVoip | Unlimited Free Calls Worldwide Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtfid Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 ce draq gluma gluma dar unii (printre care si eu ) chiar ar vrea sa stie cum incarci credit pe un sip dar ca si acei "unii" nu cred ca o sa aflu pana cand nu o sa mai mearga nimic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
call911 Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 ce draq gluma gluma dar unii (printre care si eu ) chiar ar vrea sa stie cum incarci credit pe un sip dar ca si acei "unii" nu cred ca o sa aflu pana cand nu o sa mai mearga nimic ca si pe skype , ce e asa mare inginerie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtfid Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 eu ma refer la sipurile scanate... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
call911 Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 eu ma refer la sipurile scanate...la alea nu se poate ar fi culmea dupa ce te chinui sa le scanezi sa le mai bagi si credit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtfid Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 se poate daca ai si serverul si parola la mysql dar trebuie sa le mai faci si sa sune ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
choco8815 Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 Nu-mi spune ca si sti sa le faci sa sune Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtfid Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 nu stiu sa le fac sa sune , am mai deschis un topic cu intrebarea asta dar nu sa bagat nimeni sa raspunda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
microbu Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 ceva de genu , uite aici un exemplu : CheapVoip | Unlimited Free Calls WorldwideNu merge, cere nr de mobil pt confirmarea contului. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
call911 Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 Nu merge, cere nr de mobil pt confirmarea contului.te-oi pomenii ca nu ai telefon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
microbu Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 te-oi pomenii ca nu ai telefon dk ai tu nr de mobil de state, esti OK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptcapot Posted October 29, 2011 Report Share Posted October 29, 2011 Victorius e o porcarie, am ceva facut in delphy de un prieten, ridica pana la 999 de linii, dupa care , in momentul in care ti`au cazut t`i le ridica automat, si multe altele. PM care vrei si mai stam de vb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandeamarian Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 Pentru cei care doresc si au nevoie de Mass Caller cu autoredial (gen ce zice ptcapot)mass call | Fisier - Upload Videos, Images, Music Yourself.PAROLA: mass_call123Pe Virus Total imi gaseste "CAT- QuickHeal 11.00 2011.11.02 (Suspicious) - DNAScan", insa eu il folosesc fara nici un fel de problema de luni de zile! Cine are nevoie il ia cine nu succes-uri!Salut. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
firewall Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 posteaza tu un bun scan de sip-uri sau asterisk-uri sau.... ceva de genu ... or send email at rstcenter@null.net mc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptcapot Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 vand scan de https pt pagina de administrare freepbx, elastix s.a.m.d. pt windows, si brute force pt el daca nu vrei sa le iei la mana tot pt windows. Pt cei interesati astept prv., cu proba absolut tot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...