maussilla Posted August 27, 2010 Report Posted August 27, 2010 (edited) cred ca a sosit vremea (canicula asta) sa ma prezint si eu ...o sa o fuck pe puncte 1. sunt beat2. sunt beat non-stop...mostenire...3. programare : Turbo Pascal )))))) == 0;4. web :php , py(si nu prea) ,css , html 5. ultimul PC detinut de mine este un amd1200,512ram,40gbhdd pe care l-am luat acasa pt dvd-rw -ul pe care nu am avut timp sa il desfac pe scara... asa ca daca va recunoasteti pc-ul din crangasi uitati-l...este departe ...Q:Ce vrei? A:Nimic..Q:Ce cauti aici?A:Ce nu am gasit in alta parte...Q:Esti hacker?A:Esti tu?Q:Faci parte din S.R.I ?A:Nu...Da' ,as vrea ...plm pt sugestii si/sau reclamatii rugati-va la Dumnezeu... Edited August 27, 2010 by maussilla am avut unnmoment de revelatie sau de refelatie.. Quote
blech Posted August 27, 2010 Report Posted August 27, 2010 salut Cornel! (sper sa nu gresesc)cu stil descrierea...bine te-am gasit!@bogdan: daca aveai rezolutia 1440 la monitor nu mai deforma nimic.... Quote
BogdanNBV Posted August 27, 2010 Report Posted August 27, 2010 bun venit si foarte inspirata introducerea P.S: @blech scoate din semnatura imaginea aia sau fa-o mai mica ca e cam deformat forumu' Quote
paxnWo Posted August 27, 2010 Report Posted August 27, 2010 (edited) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxPax Nwo: http://rstcenter.com/forum/25345-buna-esti-buna.rstPax Nwo: ce introducere de corditPax Nwo: are lesinatu astaPax Nwo: pisamas pe elkw3 - waszilica: kw3 - waszilica: ce ban iti da nytrokw3 - waszilica: abia asteptkw3 - waszilica: ))))))))kw3 - waszilica: )))))Pax Nwo: )))))))))))))))kw3 - waszilica: hai sa facem pariuri pe seama lui nytrokw3 - waszilica: ah cacatkw3 - waszilica: acuma va stiti personalkw3 - waszilica: nu-ti mai dakw3 - waszilica: te-o vazut baiat cu haurkw3 - waszilica: carditPax Nwo: vrei sa vezi ca-mi da ban o zi ?kw3 - waszilica: shukarPax Nwo: ( am zis-o ca sa-l scot din cacat )kw3 - waszilica: ti-o da pe mata inapoiPax Nwo: nu o mai da ca e golanPax Nwo: tabara si el si fracsuPax Nwo: cu pula peste mamaPax Nwo: e no problem am intrebat pe stackoverflow daca o sa imi dea nytro banPax Nwo: sa vedem ce zic baietiikw3 - waszilica: ))))))))) Edited August 27, 2010 by paxnWo Quote
Nytro Posted August 27, 2010 Report Posted August 27, 2010 (06:48:57 AM) Nytro: Dai o bere sa nu iti dau ban? (06:49:03 AM) Pax Nwo: ))(06:49:05 AM) Pax Nwo: dau bereS-a rezolvat Quote
Adso Posted August 27, 2010 Report Posted August 27, 2010 altul cu bautura? scosi in serie? sau mai multi ratati pe un singur contract ? Quote