mindfreack Posted August 28, 2010 Report Posted August 28, 2010 (edited) Buna. Asta este primul meu tutorial deci daca fac ceva gresit va rog sa imi spuneti.Deci am descarcat un fisier .rar si avea parola. De unde am descarcat fisierul nu scria parola deci am cautat si am gasit un program.Aici este programul cu care aflati parola. Fisierul *.rar care are parola in puneti intr-un nou folder pe care il numiti cum vreti. Intrati in fisierul din linkul de mai sus, apasati "..." si cautati folderul in care ati pus fisierul de tip *.rar . Apasati "ok" si va apare sub "Extract". Apasati "Extract" si asteptati. Pe desktop va apare un fisier (numele folderului)extracter.txt. intrati in (numele folderului)extracter iar acolo aveti parola. Edited August 28, 2010 by begood
Active Members Fi8sVrs Posted August 28, 2010 Active Members Report Posted August 28, 2010 File name:Extracter.exeSubmission date:2010-08-28 09:32:45 (UTC)Current status:finishedResult2/ 42 (4.8%)ReportAnalysis
Krisler12™ Posted August 28, 2010 Report Posted August 28, 2010 Nu o sa iti vina sa crezi dar exact ieri am descarcat programul asta de pe youtube si ce pot sa spun este ca este : FAKE !!!Plus ca ca mai e si detectat de VT ca virus. Probabil ca tu l-ai facut de zici ca merge si acuma vrei sa ne infectezi si pe noi.
Ellimist Posted August 28, 2010 Report Posted August 28, 2010 mai are cateva conturi pe care are ban.... si mie mie se pare fake.
begood Posted August 28, 2010 Report Posted August 28, 2010 ahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahaahcat de ratat poate fi ?evident e fake, nu exista asa ceva, parola nu e stocata nicaieri, ea ajuta doar la decriptarea blocurilor din arhiva.bruteforce sau dictionar.
Boyka Posted August 28, 2010 Report Posted August 28, 2010 Da, si eu am incercat asta tot de pe youtube. E un mare fake si un mare virus.