Jump to content
MirifiCu

Logs List

Recommended Posts

Posted

Multumim pentru logs... eu personal nu am gasit nimic care sa imi trebuiasca. Poate voi aveti mai mult noroc avand in vedere ca sunt destule conturi (filelist, iplay, raiffeisenonline, hi5, facebook etc). Toate cele bune.

off: :))

Software: IE 7/8
Sitename: http://www.hi5.com/friend/viewfriendrequests.do
Login: teofeli@yahoo.com:[COLOR="Red"][B][U]pulacalului[/U][/B][/COLOR]
PC Name: FELICIA-PC
Date: 2010-07-23 21:51:51

Posted

Offtopic: Nu inteleg ce rost are sa faci publice datele astea si sa nu le folosesti in propriul tau interes. Asa faceam si eu inainte, acum imi pare rau.

Guest demisec
Posted

s-ar putea sa ne dai stealerul?..daca nu cer prea mult..

iti dau un cont webhost pe el.

Guest User Name
Posted

cu asta al tau am intrat in belea...un cont ebay vanzator fidel,doar ca nu il pot muta pe alt mail.thks

Posted
la misto sunteti toti buni.... imi spuneti sau nu?

cauta pe google niste tutoriale si documenteza-te ,daca vezi ca esti luat la misto de ce mai continuii sa intrebi ,iti place cumva sa rada de tine .....cauta un stealer pe net si niste tutoriale cum sa faci serverul sa nu fie detectabil de anti-virus si o sa reusesti.Bafta iti urez!

Posted
cauta pe google niste tutoriale si documenteza-te ,daca vezi ca esti luat la misto de ce mai continuii sa intrebi ,iti place cumva sa rada de tine .....cauta un stealer pe net si niste tutoriale cum sa faci serverul sa nu fie detectabil de anti-virus si o sa reusesti.Bafta iti urez!

Pai ce pe forum nu poate da un serach?