Jump to content
Nytro

Daca deschizi acest topic esti ratat

Recommended Posts

Posted

Nu poate fi inchisa aceasta categorie, e ca si cum ai merge la scoala si nu ai avea pauze. Pe langa tampeniile care se poasteaza aici, se mai posteaza si lucruri interesante (non-IT).

In plus, aici se poate discuta despre orice, acesta e avantajul sectiunii. Aici razi, faci caterinca... E nevoie si de asa ceva. La celelalte categorii nu admit asa ceva.

Si nu e vina mea ca majoritatea utilizatorilor intra aici pentru aceasta categorie, si nu dau cu vizita si prin altele, sa se lege ceva si de ei. Si se trezesc dupa 2-3 ani ca nu stiu mare lucru, si poate isi fac si iluzia ca o sa lucreze in domeniul IT.

Posted

Se pot discuta multe lucruri interesante, dar sunt putini care ar participa la discutii.

Zilele astea vreau sa mai fac mici modificari la RST, sa vedem, usor-usor, unde se ajunge :)

Posted

^ Lumea nu isi face curaj sa posteze din cauza "baietilor rai" de aici.

Sa presupunem ca tu ai o opinie despre un anumit subiect, ti-o postezi si gata. Dar uneori se mai intampla sa vina cate-un paxnWo sa te dea in p*la lui.

Posted
Nu poate fi inchisa aceasta categorie, e ca si cum ai merge la scoala si nu ai avea pauze. Pe langa tampeniile care se poasteaza aici, se mai posteaza si lucruri interesante (non-IT).

In plus, aici se poate discuta despre orice, acesta e avantajul sectiunii. Aici razi, faci caterinca... E nevoie si de asa ceva. La celelalte categorii nu admit asa ceva.

Caterinca se face pe mess,sau pe forumuri/site-uri/blog-uri.. orice de "caterinca".

Daca vrei ceva serios,ar trebui sa gandesti altfel,dar np bleg are dreptate(of,am ajuns sa-i dau dreptate lui bleg)

P.S.: @ Nytro: frumoasa miscare de a iti face o statistica ^_^

Reverse Social Engineering FTW!

Pare rau sa spun,dar nu cred ca asta a fost intentia lui.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...