just-for-funn Posted September 11, 2010 Report Posted September 11, 2010 Nu mai rezist, trebe sa va arat si voua =))>>Here<< Quote
dark87 Posted September 11, 2010 Report Posted September 11, 2010 Mda:)) vrea sa invete sa sparga cu programe id-uri de mess Quote
LLegoLLaS Posted September 11, 2010 Report Posted September 11, 2010 omu vrea sa fie ''hacar de aidiuri de mes'' ce-aveti cu el.daca poti sa postezi acolo spunei tutorialu' start > run shutdown -s Quote
pochiumaryn Posted September 11, 2010 Report Posted September 11, 2010 in plus e la categoria dragoste si sex , datii un tutorial cum se agata mai degraba Quote
skipper Posted September 11, 2010 Report Posted September 11, 2010 (edited) La prima vedere pare ca omu vrea sa invete hacking,dar cand ma uit la poza de la avatarul lui...imi dau seama ca aveti dreptate.Si cine ar fi atat de retardat incat sa posteze o astfel de intrebare pe tpu.ro,unde toti copii de 13 ani intreaba cum se pot dezvirgina singuri,sau altele care intreaba daca au ramas gravide dupa ce s-au masturbat,cand gogu e plin de tutoriale pentru toti prostii,de la "hackuri" .bat pana la fraude si multe altele.Dar cum cineva a spus odata,"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana; iar de cea din urma sunt foarte sigur"LE:cum spuneam...............................PS:parca imi vine o idee de raid,ceva http://img413.imageshack.us/i/70980395.jpg/ Edited September 11, 2010 by skipper Quote
BogdanNBV Posted September 11, 2010 Report Posted September 11, 2010 altu care are de spart id-uri la printzese care l-au lasat pt unu cu mai multi musi da cu un creier la fel de dezvoltat ca a lu astacum zicea un mare filozof (care nu stiu cum il chema sau cine era): "apa aeru si fraeru' nu dispar niciodata, doar se schimba." 1 Quote
Guest User Name Posted September 11, 2010 Report Posted September 11, 2010 omg,e nebun omu',altu' si mai ratat se pune la mintea lui si i se adreseaza cu raspunsul Nu exist? site-uri de tutoriale hacking, în general c?ci atunci la ce-ar mai fi buni ?i speciali hacker-ii dac? toat? lumea ?tie cum se face.În fine, mai e ?i diferen?a de noan?? a termenului. Unul e hacker-ul ?i alta e CRACK-erul. Cred c? pe tine cracking-ul te intereseaz?.Hacks.ws ?i serverele de private de IRC sunt principalele surse.Mai multe nu-?i spun c-ar trebui s? te împu?c.Spor la c?utat! .problema mare si la baiatu' asta,da in alte subiecte...) Quote
M4T3! Posted June 10, 2011 Report Posted June 10, 2011 (edited) "Nu exist? site-uri de tutoriale hacking, în general c?ci atunci la ce-ar mai fi buni ?i speciali hacker-ii dac? toat? lumea ?tie cum se face." ---Vâlsan Iulian Lucian Octavian---are si blog Edited June 10, 2011 by M4T3! Quote
sandabot Posted June 10, 2011 Report Posted June 10, 2011 TPU :: Profil :: SmoKer Tantari sunt destui dar musti pula...Ala are 12-13 ani care crede ca yahoo e creeat de un copil mai prost ca el si poate sa-l futa cand vrea pe el si toti userii de ym! Quote