nerv0ptik Posted September 20, 2010 Report Posted September 20, 2010 stie cineva, cum trec mai departe dupa ce se termina mafia II ? ca scrie 70 % inainte sa se termine si poate mai merge sa ma plimb macar prin oras Quote
nerv0ptik Posted September 20, 2010 Author Report Posted September 20, 2010 este pentru pc ? am vazut doar pentru ps2 atat Quote
prodil89 Posted September 20, 2010 Report Posted September 20, 2010 Da mah e dute si tu si vorbeste despre jocuri pe forumuri unde chiar se vb. despre asa ceva.Ca de.........sa cauti pe google tre sa ai cel putin 6 ani Quote
yakuza91 Posted September 20, 2010 Report Posted September 20, 2010 OFF:Sacalilor .. lasati omu in pace... daca lui ii place forumu si comunitatea de aici.. dc sariti ca babele la posta. Any way..ON: Jocu il termini 100% cand termini si la Hard.. sau nu mai stiu cum ii zice.. si cand colectezi toate Pinup-urile. Mi-a placut mai mult ca GTA4.. e super reusit jocu.. si daca tot l-ai "terminat" vezi ca e pe piata un DLC cu inca cateva misiuni .. .. ENJOY ! Peace out! Quote
demon_zone Posted September 20, 2010 Report Posted September 20, 2010 mi-ar placea un film dupa trailer-u cu mafia II Quote
loki Posted September 20, 2010 Report Posted September 20, 2010 deja l-ati terminat? Abia a aparut la sfarsitul lui august.Termitelor... si mie nu imi merge nici demo-ul pe laptop :( Quote
Maverick Posted September 20, 2010 Report Posted September 20, 2010 Eu l-am terminat la 36 de ore (destul de mult pentru un gamer) dupa ce a fost lansat:)) mi-a placut f mult jocul...dar m-a dezamagit finalul. Quote
Flubber Posted September 20, 2010 Report Posted September 20, 2010 Eu l-am terminat la 36 de ore (destul de mult pentru un gamer) dupa ce a fost lansat:)) mi-a placut f mult jocul...dar m-a dezamagit finalul.Cam asa si eu, si l-am jucat la 10 fps! M-a durut rau inima cand a trebuit sa astept pentru un crack fix din partea celor de la Skidrow, dar si-au cerut scuze si pe langa asta au dat si un DLC, parca "Made man". Nu prea inteleg de ce te-a dezamagit finalul, eu spun ca e unul bunicel. Ma rog, fiecare cu gusturile lui. Quote
nerv0ptik Posted September 21, 2010 Author Report Posted September 21, 2010 l-am terminat 70 % dar am gasit pachul cu Jimmy's Vendetta si mai merge sa mai fac misiuni, e frumos jocul, pacat ca e prea scurt.PS:prodil89e off topic deci pot discuta pe orice tema asa ca nu vad problema ? Quote