Nytro Posted October 2, 2010 Report Posted October 2, 2010 Dupa cum ati vazut, de cateva zile nu am mai intrat, si un timp nu o sa mai intru, sper ca nu foarte mult.Adica un timp o sa scapati de mine.Dar voi reveni eu... Quote
Vlachs Posted October 2, 2010 Report Posted October 2, 2010 have fun, da e cam tarziu pt vacanta Quote
Nytro Posted October 2, 2010 Author Report Posted October 2, 2010 Thanks. Vacanta de RST ("locul meu de munca, sau cum e acum la moda: job") Sunt ocupat cu mutarea in Bucuresti. Care e din Bucuresti si vrea sa dea 3-4 beri sa dea un PM, poate o sa mai intru.Bafta, sa fiti cuminti Quote
Guest Sicko Posted October 2, 2010 Report Posted October 2, 2010 dupa amiezile mi le petrec cu tine tu, zambind, ma astepti la tnb, iar eu, fericit, te sarut pe obraz si iti ofer o cafea calda ca mine :">Nebunule ahhh Quote
romanul Posted October 2, 2010 Report Posted October 2, 2010 Bafta tie. nu vor mai lua multi ban Quote
begood Posted October 2, 2010 Report Posted October 2, 2010 @romanul crezi tu, begood iz here @Nytro bafta la faculta, vezi ca e killer, eu am prins si 3 zile la rand 11 ore pe zi, pauza o ora la pranz. Quote