ironicman69 Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 am facut exact cum ai zis , sunt pe cosmote,dar la apeluri ratate sau la casuta vocala nu-mi apare nimic,am sunat de pe doua numere de cosmote. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicku92gm Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Nu ati incercat sa directionati de pe telefon pe numarul acela si de pe numarul acela inapoi pe telefon? Oare merge? Si cat credit ia pe apel? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicku92gm Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Pai nu ar trebui sa fie:A = nr meu de mobilB = nr RomtelecomC = nr care ma sunaDeviere numar C de pe A spre B si deviere numar C de pe B pe ACum adica ma sun singur? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owneru24 Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Eu am facut cont la romtelecom voce online si pe interfata web nu-mi merge...Cand sun de pe nr vodafone se aude ton ocupat,ca urmare am luat x-lite am configurat functioneaza dar daca dau cu nr ascuns sau daca deviez un numar cu "necunoscut", rezultatul este acelasi.Am mai facut un cont pe netmaster.ro si rezultatul este acelasi.Este posibil sa nu am rezulgtate pozitive din cauza la x-lite? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 Nu are cum sa mearga pentru ca '' codul asta e pentru atunci cand e ocupat .Cod anulare ##002# sau #67# .La mine merge doar daca redictionez toate apelurile direct din setarile telefonului .Aveti aici toate codurile , din cate vad pentru redictionat cand respingi nu exista .http://www.cellular.co.za/gsm_hash_code.htmRectific : se pare ca merge , cand vrea el , dar apare mai tarziu in logurile voip-ului . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfcandrey Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 (edited) Eu incerc sa sun pe numarul care l-am luat cu 0373 si nu merge...*edit: nu apare cand suna, dar vad ca apare nr la apeluri nepreluate. Edited March 20, 2011 by sfcandrey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicku92gm Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 apare daca suni cata mai mult am incercat eu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coco93 Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 Incredibil, chiar functioneaza! Mii de multumiri nosph3rat.+1 rep Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zovy52 Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 Multumesc frumos...incredibil chiar merge. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
immun3 Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 + 10 rep ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MostWanteD Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 ceva de actualitate..care functioneaza pt numar ascuns? o tot streseaza unu pe prietena cu ~200 telefoane pe zi... nu se opreste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MostWanteD Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 varianta lui nosph3rat, nu merge la mine ca`mi da eroare cand incerc sa redirectionez.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarParazitu Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 great work nosph3rat ! merge perfect. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cla1992 Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Bravo nosph3rat! Multam fain. +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ieframe Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 voceonline.romtelecom.roCertificatul de securitate al site-ului a expirat! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pr00f Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 voceonline.romtelecom.roCertificatul de securitate al site-ului a expirat!Da, adic? i-a expirat SSL-ul. Nu ai nevoie de SSL valid ca s? iei acel num?r de telefon . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IliePalarie Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 mie nu imi merge sa ma conectez pe site in momentul asta ..Conexiunea cu serverul nu a putut fi stabilita. Va rugam verificati adresa serverului. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
greedy2009 Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 mie nu imi merge sa ma conectez pe site in momentul asta ..Conexiunea cu serverul nu a putut fi stabilita. Va rugam verificati adresa serverului.Acum merge prin Romtelecom gasesti pe http://sirshadow.blog.com/ un tutorial despre cum procedezi cu poze, exemple si tot ce mai vrei.http://sirshadow.blog.com/2011/08/15/afla-cine-te-suna-cu-numar-ascuns/Sper sa va fie de folos, daca doriti sa copiati tutorialul puneti un link catre el macar asa din respect pt munca omului. Exemplu: Source: http://sirshadow.blog.com/Exemplu: Sursa: http://sirshadow.blog.comDaca aveti nelamuriri puneti acolo intrebari.Multumesc si sper sa nu se considere reclama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IsLucian Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 Dar totusi nu stiti cum sa dezactivam si casuta vocala?Asta cand dam ocupat la respectivu cu nr privat, si sta mai mult timp sa nu intre casuta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pungașu Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 Merge perfect. Mul?umesc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Addic73d Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 (edited) Alte servicii de Voip pe care le-ati putea recomanda, de la romtelecom nu primesc email-ul de confirmare.Sau vreun cont de Voip la romtelecom pe care nu-l mai folositi?// oke, am reusit sa setez dracia, functioneaza de pe abonament, insa nu si de pe cartela. Exista vreo metoda prin care sa devina functionabil si de pe cartela? Edited October 12, 2011 by Addic73d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amerycanu Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 (edited) voip + redirectionare apel. metoda fucntioneaza, este testata in toate retelele. cautati serviciu voip care ofera numar de telefon + registru de apel si redirectionati apelurile busy ( atunci cand apasati tasta rosie ) catre numarul primit. o sa apara in registrul de apel numarul + data si ora. have fun.Pot spune ca merge perfect pe cosmote , orange nu ofera redirectionari apeluri decat la utilizatorii cu abonament deoarece mam confruntat cu aceasta problema recent si eram disperat sa aflu acea persoana binevoitoare de la care primeam zeci de apeluri pe noapte fara a spune nimic......(long story .... )la romtelecom merge cand te uiti la apeluri pierdute , daca nu primesti mail de confirmare a contului incearca pe alt mail .... dar cand ai un apel nepreluat nu primesti nici un mail de confirmare Edited December 30, 2011 by amerycanu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
remuszica Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 Nu functioneaza pe cartela pe vodafone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zanga Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 (edited) Alte servicii de Voip pe care le-ati putea recomanda, de la romtelecom nu primesc email-ul de confirmare.Sau vreun cont de Voip la romtelecom pe care nu-l mai folositi?// oke, am reusit sa setez dracia, functioneaza de pe abonament, insa nu si de pe cartela. Exista vreo metoda prin care sa devina functionabil si de pe cartela?Nici eu nu primesc e-maiul de confirmare, cum ai reusit?Site-ul da eroare cand incerc sa fac cont si nu trimite mailul de activare. Am incercat sa resetez parola, merge insa tot nu pot accesa contul din moment ce nu e activ.Ma poate ajuta cineva cu un cont care nu (mai) il foloseste?Am abonament pe oranj deci ar trebui sa functioneze, incerc sa aflu numarul unui dobitoc care imi tot da telefoane de vreo luna. Edited January 3, 2012 by zanga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordZ32 Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 singurul free este cel oferit de romtelecom din cate stiu. din pacate ei tot au probleme cu conexiunea spre server. partea buna e ca dac? redirec?ionezi apelul spre nr alocat contului tau de voiceip, cu toate ca nu poti pe moment sa te conectezi sa vezi nr privat ce te suna, in 2 -3 zile cand isi revine seviciul nr o sa fie acolo.daca ai nevoie de cont acolo ti-l ofer cu placere. eu am scapat de "nebuni" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...