prodil89 Posted October 7, 2010 Report Posted October 7, 2010 Da-l in masa pe jicu nu-l mai pomeniti in tote threduriile.ON: Cum dreq sa nu auzi de NeoBux ? Daca ai muuult timp liber faci bani...dar eu nu cred ca se merita.Eu mi-as consuma timpul altfel...
AndrusKanu Posted October 7, 2010 Report Posted October 7, 2010 Vreau s?-mi fac un cont PayPal, ce recomanda?i, "personal" sau "premiere"?@prodil89: Cum anume?
hozarares Posted October 7, 2010 Report Posted October 7, 2010 PayPal cam fu.te meciu` cu conturile din Romania.Acum ai bani acum nu ai pe motiv ca ai facut nus` ce .... sa`i frec ....
neagota Posted January 4, 2012 Report Posted January 4, 2012 Da astia de la neobux platesc ? Ca pe mine m-o combinat cineva cu onbux si dupa un an mi-am dat seama ca ii tzeapa, nu mi-o tr nici un leu..
mike_vio Posted January 4, 2012 Report Posted January 4, 2012 Neobux plateste, dar treaba nu e chiar asa roz cum o spune la inceput. Adica pe un clic nu ai 0.02$ ci 0.001$, iar aia 2$ cati poti retrage doar prima oara (cu urmatoarele plati creste cu 1$) nu ii faci in 2-3 zile ci in 1-2 luni. Ce a scris omul la inceput e un copy - paste de cativa ani. Cititi bai fratilor FAQ sau TOS inainte sa cascati gura.
MazaBoY Posted January 4, 2012 Report Posted January 4, 2012 Ba voi ati vazut ca ati inviat un topic vechi de un an si ceva WTF