blech Posted October 14, 2010 Report Posted October 14, 2010 sa-ti zic motivul pentru care cred ca ai rat bindat in el?ai putine posturi si nu esti de incredere.nu dai detalii despre ceea ce face mai bine zic cu ce este special RAT-ul asta fata de altele.nu zici nici macar daca e FUD sau nu sau macar sa ne fi dat un scan de la un serviciu online.esti pampalau, cred si sper ca o sa iei ban!nu ai habar sa faci spread.chiar daca nu are nimic bindat in el nu in halu asta se posteza! Quote
BogdanNBV Posted October 14, 2010 Report Posted October 14, 2010 +1 @blechamice ce e asa de greu sa pricepi ca daca ai putine posturi nu te ia nimeni in seama... si in plus nici nu te-ai straduit sa faci o descriere a acestui program... deci... GTFO! Quote
BogdanNBV Posted October 14, 2010 Report Posted October 14, 2010 bai "plm" uitate macar ce posturi are asta deL, poate sa fie si sursa si orice... de ce sa avem incredere in el... ? nu posteaza decat o imagine si un link... sa posteze si el io stiu... niste functii in plus fata de alte rat-uri si rezultatele unei scanari P.S: Explica-mi si mie ce inseamna cuvantul "nabilor" si "tards" si daca prin "nabilor" te referi la "noob"... tu esti incepator in treaba asta... pentru ca nu stii nici macar sa scrii... Quote
blech Posted October 14, 2010 Report Posted October 14, 2010 scuzele de rigoare ca nu am fost atent ca era sursa si nu exe insa oricum posteaza d-ampulea. Quote
M2G Posted October 14, 2010 Report Posted October 14, 2010 Thx deL. Si pentru ceilalti noobi, vedeti si voi ca e sursa nu un exe infectat cu "renii lui alba ca zapada" Quote
addybiru Posted October 14, 2010 Report Posted October 14, 2010 Clientul da ceva erori la compilare, legat de ListView1, am redenumit ListView1 in lvConnections, e ok dar se opreste la Form1.Zombies, la voi a functionat? Quote
Guest Sicko Posted October 14, 2010 Report Posted October 14, 2010 scuzele de rigoare ca nu am fost atent ca era sursa si nu exe insa oricum posteaza d-ampulea.Da normal ce posteaza el e "d-ampulea", ce postati voi e l33t.A postat la programare codul sursa la un troian deci care e problema? Quote