Caracal Posted October 15, 2010 Report Posted October 15, 2010 uite mail:Dupa ultimele calcule ale activitatii dumneavoastra anuale am stabilit ca va sunt eligibile pentru primireaunei rambursari a impozitului in conformitate cu sectiunea 501 ©.Valoarea impozitului returnat este de 473,27 RON.Va rugam sa ne trimiteti cererea de rambursare a impozitului si sa asteptati 6-9 zile pentru verificarea datelor introduse.Pentru a accesa formularul de plata va rugam sa va completati datele aici :Ministerul Finantelor PubliceAceasta notificare a fost trimisa de catre Ministerul Finantelor Publice , Biroul de plati pentru persoane fizice.MINISTERUL FINANTELOR PUBLICEServiciul de Comunicare si Relatii Publicesef serviciu : Cristian Marinlink`u ala..nu e chiar ala. te duce pe: Inregistrare pentru serviciul " MasterCard MasterCard® SecureCode™ " . mi se pare tare ideea Quote
BigT Posted October 15, 2010 Report Posted October 15, 2010 Tare... insfarsit o idee originala. Ma si plictisisem de: Ai castigat 10000312890412 de euro, dar am nevoie de 1k pt taxe bancare. Trimite-i repede! Quote
keenzo Posted October 15, 2010 Report Posted October 15, 2010 ma dar astia ce fac u cc'urile alea,ca la cate detalii cere de pe card nu poate numa sa cumpere online cu el nu? ca de clonat nu se poate ca mai ii trebe detalii track etc!!sau se pot folosi la altceva anume infara de cumparaturi online datale alea pe care astia le cer? Quote