phantomas90 Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 (edited) Am gasit un site care se zice ca plateste daca iti dai cu parerea despre alte site-uri.Aici au terms&conditions A.W.Surveys The New Survey ExperienceA mai facut cineva asa ceva? O sa te plateasca vreodata?Eu am balanta de 23$ facuti din doua logari pe site. Se plateste cu 4$/ survey iar cel de inceput se zice ca e bonus si e de 6$, Iar majoritatea site-urilor despre care trebuie sa iti dai cu parerea au tot "survey" in nume. Se pot scoate numai sume mai mari de 75$ si nu as vrea sa continui daca e vreo teapa.Multumesc anticipat!Later edit: Daca ti-ai uitat parola nu au un "password reset" ci doar iti trimit un mail cu parola in clar. Edited October 15, 2010 by phantomas90 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLegoLLaS Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 cam dubios sicner sa fiu dua cum arata site-u si faza cu apssu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sicko Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 E teapa.Nici in ziua de azi nu am primit bani:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul4games Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 E vrajeala am incercat eu acvum aproape 1 an si nici acum n-am primit bani! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomas90 Posted October 15, 2010 Author Report Share Posted October 15, 2010 Multumesc baieti. Rog un admin sa stearga topicul! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plm Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 eu inca astept banii de vreo 3 ani .. surveys noi nu iti mai vin, restu tre sal faci invitand preteni (degeaba) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coccolino Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 Nu te baga in Awsurveys,la pragul de 75 $ iti ia 25,din 75 asa ca teoretic ramai cu 50$.DACA- te plateste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 Nu te baga in Awsurveys,la pragul de 75 $ iti ia 25,din 75 asa ca teoretic ramai cu 50$.DACA- te plateste.faptul ca iti ia din bani e explicabil, taxe si impozite. Pe turbosquid uneori raman cu 30% din pretul de vanzare. E mai complicat dar explicabil.Pe surveys deobicei gaseam situri in care iti preciza ca "poti fi unicul castigator" daca vei completa. In acest caz inseamna tombola si nu-mi bateam capul.Logic poti castiga si dinasta daca pare ca sitului respectiv ii e de ajutor survey-ul tau. Dar citeste TOS-ul inainte. Americanii il respecta ca ei sunt procesomani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...