Jump to content

coccolino

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by coccolino

  1. Nici munca clasica nu este platita, esti iobag oriunde ai merge, pe bani ff putini
  2. In 12-14 ore am castigat 0.012 centi. Jingling merge non stop pe vpn dar astai slab Ma las de sportul asta, dar oricum mersi ca ai impartasit-o cu noi aceasta metoda.
  3. M-am inscris si eu prin refu' tau la tvlnk.com, dar problema este urmatoarea sau doar pt. mine e o problema: Numai de la pagina asta de pariuri pot baga linkuri? Am incercat fel si fel de linkuri dar degeaba. Lamureste-ma pls.
  4. coccolino

    O parere

    Am si eu un site de upload, am cumparat deja domain, dar nu stiu de unde sa-l descarc scriptul paginii, poate imi dai o idee. Ceea ce am uploadat pe host mie rusine sa-l postez aici asa de naspa e :"> Pagina ta e chevereto daca bine vad, ai cumparat licenta sau e free? Imi spui te rog de unde pot downloada si eu?
  5. O vreme buna poate arata zero, dar totusi face vizite. Poate chiar dupa 30 minute apar 1,2,3...200 vizite, dar merge fain. Daca permiti un sfat, orice link de poza rulezi in program, sa postezi undeva si pe un forum, blog, sa poti arata ceva, daca te intreaba.
  6. Astazi mi-au platit cei 28 de dolari de la imagetwist, dar ceva o fi suspect la ei ca inainte sa vireze banii, m-au rugat sa trimit 2-3 linkuri de forum sau website, sa vada si ei sursa vizitelor, adica unde am plasat imaginile.
  7. Inca nu am cerut banii, m-am gandit ca las sa se adune vreo 7 - 10 dolari. Cred ca inainte sa vireze se vor uita prin statisticile mele si daca nu o sa fie suspect nimic, imi vireaza banii. Ca ma baneaza zilele astia, ca nu, va voi tine la curent. Scria mai devreme cineva ca JinLing face trafic masiv din china. Am statcounter plugin instalat pe una dintre blogurile mele, dar la vizitele generate de JinLing numai cateva au fost din china, in rest cele mai multe au fost din statele unite, germania, UK, argentina.
  8. De o zi, doua " gadilez " cu Jin Ling linkurile de imagetwist. Pana acum au platit cativa dolarei ce am reusit sa fac, cinstit, fara smecherii. Acum, dupa ce am bagat la produs programul de la ionut, vedem ce va urma. In orice caz, daca nu da seama, poti castiga de 10 - 20 ori mai mult, cred eu. Am lasat sa ruleze un ceas de vreme mai devreme, si in acel timp mi-a produs pe trei linkuri 200 de vizite, valoare totala de 17 centi :"> Poate ma trezesc cu un ban cat casa. Rulez numai un ceas de vreme dar de mai multe ori pe zi, sa nu fie batator la ochi, si fiecare data bag alt link.
  9. Buna Ionut, ce zici s-ar putea sa mearga treaba cu linkuri de imagetwist, imagechili si din astea? Acum vad ca am primit like de la tine, atunci zici ca sunt sanse sa mearga? eventual la ce trebuie sa fiu atent pe paginile de genul asta :)

  10. Scuze, dar eu am vrut sa fac reply la JinLing ul chinez, numa am nimerit la skillerz. Eu am folosit-o cu linkuri de imagetwist, pay per view la poze sexy, ceea ce pot sa va spun este ca face trafic la greu, dar n-am curajul sa-l las ore in sir sa mearga, poate imi da ban astia pe imagetwist
  11. E cool programul, iti multumesc mult, am rulat-o si in 30 de minute mi-a facut vreo 5 sute de vizite Mersi tare mult !
  12. Mersi mult pentru program, esti rege ^'>
  13. Sunt foarte frumoase temele, te rog sa ne spui parola la ele si modul cum trebuie decriptat ca eu nu stiu ce sa fac cu codul acela.
  14. Buna, eu am constatat ca inainte de download pe dreamcash trebuie sa completezi niste formulare cu IQ horoscop si de astea, eu zic ca asta face ca vizitatorii sa mearga mai departe fara nici un download.
  15. Metoda merge, e fantastic! Am folosit-o pe blogul meu! Am f?cut niste ochi c?t o minge de baseball c?nd in 5 minute am avut 100 de vizite MERSI!!!
  16. Nu te baga in Awsurveys,la pragul de 75 $ iti ia 25,din 75 asa ca teoretic ramai cu 50$.DACA- te plateste.
×
×
  • Create New...