Jump to content
prodil89

TV going nuts :|

Recommended Posts

Posted

Bun....

Deci am un TV mai scartzait/vechi cu cablu prin RDS.

Am un Laptot cu net de la Orange.

[Weird thing 1]:De cate ori este laptopul aprins si aproape de TV , televizoru are pureci si cateodata ecranu goes BLACK pt 1-2 secunde.

Dupa ce sting laptopu TV-u isi revine.

[Weird thing 2]:Cu laptopu stins tot am impresia ca TV-u prinde statii radio sau alte canale TV in timp ce ma uit la un canal.

Pentru 1-2-3 secunde face sunetu ala ciudat care vine odata cu purecii (static or w/e ) iar in timpu ala aud si voci sau melodii :|

Amuzant e ca tin minte perfect ca era unu pe forum care zicea ca boxa lui prindea statii radio...si eu mi-am batut joc de el :D

[intrebare]: 1.Ce pwla mea de legatura are laptopu cu Tv-u de imi face purici?

2.E posibil sa prind statii radio sau sa interceptez alte canale?Cum?

Si nu luati threadu la mijto ca eu VB. SERIOS!!!!!

:P

Posted

verifici cablu rds care vin in tv sa nu fie in scurt undeva...astfel poate ''functiona'' ca o ''antena''

iar interferentele cu laptopul....nustiu...stiam ca magnetii influenteaa CRT-urile dar laptopul nu are altundeva inafara de boxe , care oricum sunt mici

**sa mai faci misto de lume :))

Posted

cabluri neizolate (sau fara jacketa din aia de metal pentru interferente) + vectorul inductie produs de undele magnetice/radio care trec prin conductorul respectiv + eventuale probleme ale televizorului (daca zici ca e vechi)... cam asta este

Posted
verifici cablu rds care vin in tv sa nu fie in scurt undeva...astfel poate ''functiona'' ca o ''antena''

iar interferentele cu laptopul....nustiu...stiam ca magnetii influenteaa CRT-urile dar laptopul nu are altundeva inafara de boxe , care oricum sunt mici

**sa mai faci misto de lume :))

Toate electronicele si electrocasnicele genereaza campuri magnetice si elctrice,dar sunt destul de slabe.

Posted

In afara de sa-i verifici cablul coaxial de la rds sa fie cat mai ecranat sau chiar sa-l schimbi nu prea poti face nimic. Ar trebui ecranat tot televizorul sa nu mai intre unde straine in el, ecranarea laptopului e exclusa din cauza internetului mobil.

Posted

Hmm...pai atunci TV-u e de vina pentru ca , cablul este izolat(are jacketa din aia de metal :P )

Credeti ca modemul de la orange este atat de "puternic" sa interfereze cu TV-u :S

Si da este destul de vechi...

PS:Stau destul de aproape de o antena Orange :))