mtcn Posted October 22, 2010 Report Posted October 22, 2010 Submit Suite (toate programele), arhiva contine 6 programe oferite de Submit Suite si sunt crackuite.Article Spinner v3.0.2.0 - cauta articole tinta.Article Submitter v3.0.4.0 - Inscriere semi-automata in directoarele de articole.Feed Submitter v3.0.0.0 - Inscrie feedul tau in directoarele de feeduriPress Release Submitter v3.0.0.1 - nu stiu nimic despre el, nu l-am testat.Website Popularity v2.9.0.0 - vezi popularitatea unui website intr-un mod avansat.Website Submitter - inscriere semi-automata in directoare web. Quote
m@mb@ Posted October 22, 2010 Report Posted October 22, 2010 MAGARULE!! Ar trebui sa-ti dea BAN! aici te-ai gasit sa postezi "Tro-jani"http://jl.imghost.us/lx3/1.jpg Quote
mtcn Posted October 22, 2010 Author Report Posted October 22, 2010 Ti-am zis ca nu le-am testat pe toate, plus de asta eu nu am antivirus.Si nu mai lua limbajul tuturor darlailor de aici cu injuraturi si critici. Oare nu va saturati sa va tot copiati cu limbajul asta de ghena de gunoi ? Quote
m@mb@ Posted October 22, 2010 Report Posted October 22, 2010 Nu copiez pe nimeni- si o sa-ti descriu de ce meriti sa te fac asa:-"Ti-am zis ca nu le-am testat pe toate" cum se face ca exact ala pe care TU nu l-ai testat are in el Trojan??!! sa fie oare coincidenta?? PS. "Ne iei de prosti"? Quote
begood Posted October 22, 2010 Report Posted October 22, 2010 nu postati programe care au "functii in plus" fata de cele specificate.voi sunteti responsabili asupra posturilor, implicit linkurilor postate.daca e infectat, voi cadeti de vina.asta ca sa nu mai fie discutii pe viitor. Quote
maryo_wsw Posted November 9, 2010 Report Posted November 9, 2010 sal ma intereseaza un progam de adaugat anunturi dar ce ai tu e slab .imi trebui pt siteuri din ro .dk ai cv astept un pm mersi Quote
MazaBoY Posted November 10, 2010 Report Posted November 10, 2010 Daca tot s-a deschis topicul asta sa nu mai deschid si eu altul ca nu are rost.Am o intrebare am vorbit de curand cu un prieten si mi-a spus ca el are pe site-ul lui nush ce care ii pune pe site-ul lui muzica automat .Ce fel de script,program sau ce e,foloseste? Quote
Park Posted November 10, 2010 Report Posted November 10, 2010 Daca tot s-a deschis topicul asta sa nu mai deschid si eu altul ca nu are rost.Am o intrebare am vorbit de curand cu un prieten si mi-a spus ca el are pe site-ul lui nush ce care ii pune pe site-ul lui muzica automat .Ce fel de script,program sau ce e,foloseste?Poate sa fie un aggregator, da-mi PM cu site-ul sa vad despre ce e vorba. Quote