takko Posted October 31, 2010 Report Posted October 31, 2010 Salut sunt Takko , ma ocup in special cu nanotehnolgie-robotica si pasionat de hi-tech. Quote
SENEQ_o Posted October 31, 2010 Report Posted October 31, 2010 salutDa mai multe detalii , lucrezi in robotica/nanotehnologie sau doar iti place idea ? Ai terminat vreo faculate in domeniul asta? Quote
takko Posted October 31, 2010 Author Report Posted October 31, 2010 Salut Nu am terminat o facultate , sunt clasa a 12-a. Fac cercetare pe cont propriu in domeniu acesta, de asemenea experimente in robotica ,electronica si o groaza de chestii pe care cei de varsta mea nu ar trebui sa le construiasca acasa:) dar cum traim in Ro in limita cashu-lui disponibil.De asemenea daca aveti intrebari legate de domeniu asta putem incerca sa le rezolvam impreuna.Intodeauna imi place sa invat ceva nou. Quote
LLegoLLaS Posted October 31, 2010 Report Posted October 31, 2010 bine ai venit!Sa ai noroc daca vrei sa continui in domeniu! Quote
BigT Posted October 31, 2010 Report Posted October 31, 2010 Welcome. bafta cu "nanotehnolgia-robotica" si "hi-techu" Quote