Patrunjel Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 In cele din urma am scris prima mea aplicatie mai mare in C++ E vorba despre un mini-RPG, scris in C++ in 9-10 ore (astept o opinie in leg cu treaba asta, da tineti minte ca-s noob ) Tu esti H (Hero) si tre sa te izbesti in T (Trol) ca sa ii omori .Cand omori un trol iti scade 20 viata, da primesti 10 viata la fiecare 20 de miscari.Trolii se misca cu rand(), tu din wasd, doar cele 2 triunghiuri de pe harta sunt "standard" restu e generat automat (^ astea cica is munti )E testat doar pe linux.Functiile getch() si clrscr() sunt luate de pe net ( asta ca sa eliminam haterii) Trolii se misca doar cand misti si eroul.Am folosit indent, fiindca scriu sursa ca pula (aveam 300 de linii, dupa indent am 450 ) Pfuai...nustiu ce sa mai zic...dati si voi un ochi, si spuneti-va parerea Astept feedback PS: E scris in engleza ca sa pot sa il pun si pe dreamincode, sa primesc niste pareri (tot pentru hateri ) Code: http://ideone.com/gV2QA Quote
BogdanNBV Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 din cate vad pe siteul ideone.com pare destul de frumos dar nu pot sa il rulez pentru ca imi lipsesc niste include-uri daca esti dragut pune si executabilul compilat Quote
Patrunjel Posted November 5, 2010 Author Report Posted November 5, 2010 http://rapidshare.com/files/429013866/Proiect Cred ca asta ar fi Quote
vLaDdO96 Posted November 5, 2010 Report Posted November 5, 2010 nu merge pe x64. ori nu a fost compilat bine, ori nu stiu ce are. Quote
BogdanNBV Posted November 5, 2010 Report Posted November 5, 2010 da o avertizare cand incerc sa il rulez: 16 bit MS-DOS Subsystem:The NTVDM CPU has encountered an illegal instruction. CS:0e56 IP:019c.....daca dau ingnore la asta imi da alta si inca alta sunt vreo 4-5 si nu ruleaza nimic dupa ultima avertizare Quote
Patrunjel Posted November 5, 2010 Author Report Posted November 5, 2010 Nustiu ce poate sa aiba...Eu am backtrack 4 si imi merge...singura chestie care imi vine in minte e ca esti pe win...nustiu... Quote
Flubber Posted November 6, 2010 Report Posted November 6, 2010 Incercand compile cu Bloodshed Dev-C++ 4.9.9.2, am intalnit erori la compilare, il poti face compatibil si pentru Windows? Quote
Patrunjel Posted November 6, 2010 Author Report Posted November 6, 2010 Sincer sa fiu, sunt cam satul de sursa aia Dar chiar daca nu as fi, mi-e greu sa ma uit pe ea, nu am facut copie inainte sa folosesc indent...eu scriu/inteleg sursa oleaca mai inghesuita&stuff, mi-e mai usor...Baga si tu un CD cu linux in calculator, un USB cu sursa, si imagineaza-ti ca joci Asassin's Creed 3 (chiar seamana intre ele, daca nimeresti unghiu') Quote
loki Posted November 6, 2010 Report Posted November 6, 2010 presupun ca e facut in Borland C++. In DOS.da o avertizare cand incerc sa il rulez: 16 bit MS-DOS Subsystem:e exact raspunsul de ce nu merge pe x64: sistemul pe 64 ruleaza de la 32bit in sus, nu ruleaza aplicatii pe 16 bit din incompatibilitate.La Borland C Builder am compilerul bcc32.exe care se comporta la fel ca cel de DOS, dar ti le compileaza in 32bit. Cu el o sa iti mearga si pe x64. Quote
Patrunjel Posted November 7, 2010 Author Report Posted November 7, 2010 ^E facut in codeblocks, Linux Backtrack 4 .Am zis la inceput: Facut pe linux, testat pe linux, sau cum oi fi zis eu acolo Quote
loki Posted November 7, 2010 Report Posted November 7, 2010 ah lol n-am fost atent - oboseala imi sarise in ochi faza cu x64 Quote
ionescu.emil Posted November 8, 2010 Report Posted November 8, 2010 am incercat si eu sa compilez dar imi da eroare: iostream no such file or directory... am incercat si cu gcc si cu g++ si am incercat si in codeblocks iar linkul de pe rapidshare nu imi da voie sa downladez. cum as putea totusi sa incerc? Quote
Patrunjel Posted November 8, 2010 Author Report Posted November 8, 2010 vezi iostream.h daca mere (defapt verifica, depinde de versiune sau nustiucum, dar uneori e nevoie si de .h, nustiu exact cand,cum,etc, dar merita incercat, si mai mult ca sigur asta-i buba, odata ce zice ca nu gaseste iostream, plm).Incearca, si zi-mi daca tot nu merge.CB ce versiune?Ce distributie de Linux? Quote