Birkoff Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 propun o noua regula pe forum... toate linkurile sa de dea in limba hackerilor exemplu: g00g3|_3 !/\/\4g35 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xander Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 limba hackerilor sau a ratatilor? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi003user Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 aaaa... pas.mai bine linkurile sa fie afisate pentru cei cu peste 100 posturi sau 150 in functie de sectiune. urasc 1337 |4ng Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birkoff Posted November 10, 2010 Author Report Share Posted November 10, 2010 vezi tu pe pagina aia sa scrie ceva de ratat? nu cred... si din moment ce google a adoptat limbajul... nu cred ca il considera un libaj de ratati...oricum mesajul era mai mult in gluma da se pare ca nu te prinzi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Depanatorul Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 frate si noi astia mai inculti ce facem ne cautam profesori .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigT Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 Nu sunt deacord. Mi se pare prea fortata chestia asta... si nu pentru ca uni n-ar intelege-o. Dar in principiu pentru ca este inutila. Eu citesc prostiile alea mai bine decat citesc in romana si cu toate astea nu ma consider hacker/cracker... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
l3asketballplayer Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 Eu zic ca ar fi mai bine sa fie puse hashuite. Astfel un utilizator ar trebui in primul rand sa invete sa decripteze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aghast Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 Eu zic ca ar fi mai bine sa fie puse hashuite. Astfel un utilizator ar trebui in primul rand sa invete sa decriptezePoftim linknUE0pQbiY3q3ql5ao29aoTHhL29gTe ajuta la ceva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmiN Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 Doar daca e sa fie mascate in base64 / hex. Pana la asta invatati ca atunci cand puneti un link cu ceva sa mai puneti cel putin inca 4 mirrors. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aghast Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 Doar daca e sa fie mascate in base64 / hex. Pana la asta invatati ca atunci cand puneti un link cu ceva sa mai puneti cel putin inca 4 mirrors.Ce am pus eu e link la google, trecut printr-un base64 si un rot13. Totusi, nu vad de ce sa folosim leetspeak sau ceva forma de criptare.Parerea mea e ca linkurile sunt ok asa cum sunt acuma, de ce sa complicam lucrurile. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xander Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 spun "ratati" nu pentru ca te-am insultat pe tine sau pe altcineva de pe forum.Ce vroiam sa spun defapt este ca .... unu care chiar scrie asa nu este HACHER este RATAT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nedo Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 este o chiestie inutila, si daca mergeti cu asa ceva la un hacker white hat sau black hat o sa rada de voi. Astfel de limbaj era folosit la inceputul hack-ingului de catre "hackeri" pentru a nu fi intelesi de cei care citesc mesajele, cu toate astea au inceput sa adopte astfel de "limbaj" toti cei care vroiau sa se dea hackeri, asa ca hackeri reali au renuntat la astfel de chestii, daca un hacker doreste cu adevarat sa ascunda ceea ce spune, atunci fie v-a codat textul respectiv intr-un sistem de criptare propriu si v-a da cheia doar celor care trebuie sa citeasca acel mesaj. Cautati pe forum si o sa gasiti o chestie legata de asta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...